Bardzo ładne drzwi (8) W galerii Prestige zamówiłam drzwi robione przez ich stolarza. Na wzór... Izabela Polecam! (1) Profesjonalnie i terminowo. Dobry kontakt z Panem Markiem z salonu na łódzkiej. Pawel nie polecam!!! (1) Standard obsługi klienta jest na bardzo niskim poziomie - po tak dużej firmie... N
Jestem zadowolony (1) Mimo niezbyt dobrych opinii jestem zadowolony z usług tego salonu. Niedawno z... Joanna Obsługa reklamacyjna - tragedia farsa (1) Kilka telefonów, emaili i po trzech miesiącach doczekałem się wizyty.... TOMEK Polecam! (1) Szukałem podłogi drewnianej w przystępnej cenie do nowego mieszkania. W... AO Radzę omijać szerokim łukiem (1) Mogę podpisać się pod wszystkimi negatywnymi opiniami. W skrócie całkowita... Klient Drzwi wewnątrzklatkowe (1) Pan który montuje drzwi to mega profesjonalista. W dodatku bardzo miły i... Danuta Polecam (1) Polecam salon jak najbardziej. Co prawda jesteśmy po wstępnych rozmowach ale... Marcin p - opinia (1) W ofercie dostępny jest szeroki wybór drzwi zewnętrznych. Montaż jest fachowy... p Drzwi wewnętrzne oraz podłogi (1) Polecamy zakupy w tym sklepie. Bardzo szybko i sprawnie przebiegło całe... Asia Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej uslugi . Wszystko na czas. Gwarancja 5... Ola Michał - opinia (1) Rzetelna firma z fachową obsługą i wykonaniem. Otrzymałem kilka kosztorysów... Michał SUPER - polecam (1) Polecam - W Maderze -art spotkałam się z miła obsługą, fachową pomocą,... Kamilla Polecam, szybko, fachowo i na temat (2) Szczerze polecam firmę i jej usługi. Cena adekwatna do jakości usług i... Michał Tomek - opinia (1) Drzwi same w sobie są w porządku, chociaż patrząc na cenę spodziewałem się... Tomek zdecydowanie nie polecam (1) Odradzam zakupy w tym sklepie. Obsługa jest niemiła i niekompetentna. Bardzo... niezadowolona Nie polecam (1) Firma ignoruje klienta na wycene i dobor 4 par drzwi czekam mc i zero... Darek rewelacja (1) Bardzo profesjonalna i kompleksowa obsługa. Panie w salonie w Redzie bardzo... Bogusław Drzwi porta (1) Jestem zadowolona z wykonanej usługi, panowie monterzy bez wyrywania starych... Emilia