Gosia - opinia (1) Tydzień temu miałam bezkurzową wymianę futryn (futryny montowane na starych... Gosia Piotr - opinia (1) Solidna firma zamówienie 10 par drzwi wewnętrznych szybka realizacja umowy... Piotr Maria - opinia (1) jestem bardzo zadowolona. Efekt- zabudowa starych futryn wyszedł rewelacyjnie... Maria
Dudi - opinia (1) najgorsza firma z jaką kiedykolwiek miałem do czynienia. brama dostarczona i... Dudi Sławek S - opinia (1) W 100% polecam. Firma Empiria wstawiała w moim mieszkaniu futryny nasadzane... Sławek S Marcin - opinia (1) Pomimo obecnej sytuacji uslug zostala wykonana w ustalonym terminie. Panowie... Marcin ARTUR - opinia (1) Wielki probmem dotrzymaniem terminow. Absolutnie nie placić z góry.... ARTUR Joanna - opinia (2) Szczerze polecam! Bardzo przejrzyście przedstawiona oferta. W czytelnych... Joanna Beata - opinia (1) Podłogi mega! Kolejny raz zaufałam firmie i nie zawiodłam się. Polecam... Beata Beata - opinia (1) Kolejny już raz mam przyjemność korzystać z usług Firmy Orzel i z pełnym... Beata Elzbieta Zajczyk - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z ogolnej obslugi firmy , dziekuje drzwi super ,... Elzbieta Zajczyk Marlena - opinia (1) Dobry kontakt, usługa została zrealizowana w terminie. Jestem zadowolona z... Marlena Henryk Mytenia - opinia (1) Stanowczo odradzam. Nieprawidłowo przeprowadzony montaż ościeżnic bez... Henryk Mytenia Katarzyna - opinia (1) Przede wszystkim fachowe doradztwo. Pani Magdalena potrafi konkretnie... Katarzyna Sylwester - opinia (1) Kontakt z przedstawicielem ok. Terminowosc i wykonanie rowniez. Generalnie... Sylwester Ostrzegam (5) Firma oferuje dostawe i montaz w terminach , ktore sa kompletnie... Mirek Małgorzata - opinia (1) Brak kontaktu ze sprzedającym. Nie odpowiadają na maile i telefony . Nie ma... Małgorzata J. - opinia (2) Polecam Firmę empiria! Korzystałam z usług tej firmy przy montażu drzwi... J. Rencia - opinia (1) Szczerze polecam. Salon przejrzysty i bardzo duży wybór drzwi i paneli. Pani... Rencia Bardzo ładne drzwi (8) W galerii Prestige zamówiłam drzwi robione przez ich stolarza. Na wzór... Izabela