Maciej - opinia (2) Obsługa klienta mierna. Żeby zakupić bilet na pociąg proponuje udać się tam... Maciej Pomocna dłoń (2) Mieszkam w Bydgoszczy, dziś jechałam może z drugi raz skmką. Niestety... B. N. Bilety (1) tragedia !!! Kolejka DŁUGA, sporo osób kupuje bilety " do przodu". jedna... Megi
obsługa pasażera-Gdańsk-Oliwa. (1) Jest 28 sierpień 2019r. Tak 2019 roku. Godzina 14,40 czynna tylko jedna... Cezary Kryński Ola - opinia (1) Jak można pozostawić pasażerów potrzebujących skorzystać z windy z informacją... Ola Wszystko ok oprócz kasjerki (1) Pani kasjerka, naburmuszone i nierozumne monstrum w przetłuszczonych włosach... Bartek Trawicki dramat!!!! (1) O godzinie 15:52 odjezdza Pociag, przyjeżdżam o 15:35 żeby wcześniej kupić... Alicja Bardzo nie miła obsługa! (1) Pani w kasie ok.50-60 lat (siwe włosy i okulary) bardzo nie przyjemna w... Dominika siwowłosa Pani na kasie cały czas krzyczy i wyzywa innych (1) Dworzec ładny, zadbany, wszystko jasno napisane na peronach, ale jest jeden... Maria Piechowska Bardzo miła pani w kasie (1) Fakt była czynna tylko jedna kasa i 2-3 minuty trzeba było poczekać, ale pani... Pablo Kasjerka (1) W średnim wieku (50-60), w okularach, krótkie włosy. Jeżdżę dość często i za... Natalia cc (1) niestety moja opinia też będzie nie dobra. zakupiłem w oliwie bilet z 30... viko Pomyłka kasjerki! (2) Kobieta na kasie sprzedała mi bilet na ten sam dzień w którym ten bilet... Agata Niekompetentna kasjerka (1) Zjawilem sie 20 minut przed odjazdem pociągu i ledwie zdążyłem kupić bilet... Piotr skandaliczna obsługa w kasach na dworcu PKP (1) Zostałem źle potraktowany w dniu 10.12.2015 o godz.16 z minutami .Kasjerka... Walter