Dworzec PKP Gdynia Główna

Dworce PKP i PKS

Gdynia, pl. Konstytucji 1

Tragedia (1) Na wstępie...tego co zaprojektował nawierzchnie wokół dworca powinni... Alien Marek Gdynia Główna (2) Gdynia ,,Okno na Świat....'' Żeromskiego, ok. 10 000 000 przewozów rocznie..... Marek zadaszenie pernów (1) Zastanawiam się czy ktoś w końcu zrobi coś z tym pseudo-zadaszeniem peronów?... Krzysztof
Paranoja (1) Normalny dzień roboczy poza sezonem kolejka przy kasach na godzinę stania.... Podróżnik porażka (1) Lepiej, żeby zmieniono firmę sprzątającą. Kobieta przeciera śmierdzącą szmatą... niezadowolona Wszystko ok. (1) Po remoncie jest dużo lepiej. Bezpieczeństwo ok. Jest gdzie zjeść, usiąść.... Anna Parking za Pocztą w Gdyni Głównej (1) Właśnie się dowiedziałem od UM w Gdyni iż parking płatny za Pocztą przy ul.... Jaras Ocena Dworca PKP Gdynia Głowna Osobowa (2) 1.wygląd i czystość, bezpieczeństwo- kostka brukowa na dojsciu do Dworca!!!... Elżbieta Pkp Gdynia Skandal (2) Ostatnio wróciłem do Polski i pani w okienku się zapytałem z którego peronu... Poznaniak Duży pozytyw (2) jestem z innego miasta a zamieszałam w gdyni, jeżeli potrzebuje pomocy... grażyna WSPANIAŁA PANI JOLA (1) Chciałam podziękować za wspaniałą obsługę przy kupowaniu biletu do Austrii a... ELA wstyd (1) wstyd że mamy taki zaniedbany dworzec główny, turyści pewnie są zaskoczeni... anna Susitka - opinia (2) niekompetentna i niemiła obsługa, brak mozliwosci uzyskania informacji... Susitka podziekowanie (1) Witam! Bardzo chciałabym podziekować polskiej linii PKP Gdynia za bardzo... alicja Fatalna wizytówka miasta (1) Jestem mieszkanką Gdyni, przechodzę tam często i to co widzę, napawa mnie... angob Brudno i niekompetentnie (1) Jestem zawiedziona Dworcem Głównym naszego miasta. Nic tak fatalnie nie... Iza