Dyżurny Inżynier Miasta

Urzędy miejskie

Gdańsk, Stanisława Wyspiańskiego 9A

Pokaz chamstwa (1) Dziś po raz pierwszy skorzystałam z telefonu do dyżurnego i bardzo się... Iza dziękuję za pomoc (1) A ja dziękuję, dwa razy zgłaszałam problem poszkodowanych dzikich zwierząt i... goo odśnieżanie kołobrzeska (1) Należałoby już skończyć tą firmą która odsnieza kołobrzeską prawą stronę bo... krzysztof kuberna
Usuwanie śmieci z terenów zielonych (2) Już kilkakrotnie dzwoniłam do dyżurnego inżyniera w sprawie usunięcia smieci... Anna Siwanowicz - Kloza Gdańska beznadzieja (1) Kolejne moje zgłoszenie, ale efektu się nie spodziewam po tej rozmowie .... Piotr Jest Ok (1) Ja tam problemów nie mam, zgłaszam często awarię oświetlenia ulicznego i... Karol Walkowski Jest ok (1) Co prawda 2 próba odebrana ale pan był miły , przyjął, i wg mnie ok. kris Gość - opinia (1) To jest wielka ściema,chyba utworzono to po to aby mieszkańcy mogli dzwonić i... Gość numer potrzebny i efektywny (1) Kilka razy korzystałem z numeru - zgłaszam tam przepalone żarówki w... Arek Całkiem nieźle (1) Zgłaszam ubytki w jezdni te, któe zauważam. Jest całkiem nieźle, gdyż po max... zzz m. - opinia (2) Masakra!!! Pan chyba tylko odbiera telefony, i na kazde pytanie odpowiada ze... m.