Dziewczynki polećcie gdzie są jakieś fajne sklepy ubraniowe

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Muszę odświeżyć szafę na wiosnę, przeszłam cały Medison i nic, klapa. Macie jakieś fajne, sprawdzone sklepy dla ,,pań" koło 30-stki;) Kurcze, jakoś nic mi nie pasuje, wszędzie kolorowoi młodzieżowe ciuchy;(

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dziewczynki polećcie gdzie są jakieś fajne sklepy ubraniowe

Ja polecam "SOLAR". Najtaniej na Szadółkach.

Rina, kochanan !!!!!
teraz 30-tka, to nie ubiera sie jak Pani, tylko jak 20-tka, wiec jeśli szukasz czegoś poważniejszego, to może Monnari? Lara Fabia?, po części Orsay? H&m?

moje ulubione Kokai, Promod, Hexeline, KappAhl, Esprite i Wallis

no ciuchy masakra dla smych nastolatek:)))) jest zle... ja biegam co tydz .. i coraz bardziej sie zalamuje;/ czasem cos trafie ale to roznie i nie w 1 sklepie.... :(

jak widzę te balerinki wszędzie, to mam mdłości. A jakieś takie różowo-turkusowo-żółte topiki to hmm. jakoś nie bardzo. ;)

wiem, wiem, mam to samo, ale w każdym sklepie mozna wyszukac cos nie błyszczącego, z całą kupą świecidełek :)

czas odświeżyć wątek.. tak sobie myślę gdzie tu by skoczyć na zakupy.. niby super wyprzedaże ale tak naprawdę to trochę kicha ...upatrzyłam sobie kilka fajnych rzeczy przed świętami w Galerii i w Klifie , i jak przyszłam 27 .XII to ich już niebylo ...nie czaje...( a były całe rozmiarówki ) .Ostatnio coraz cześciej kupuję ciuszki w mały butikch, znam tylko kilka w gdańsku które nie sąsieciówkami - "I love Zebra", ten mały butik pod filaramui , Kontekst na Chełmie aaa no i Wzorcownia tez na Chełmie , ale to troche mało, może jakies sugestie ( w grę wchodzi całe 3 miasto ??
pozdrawiam

Polecam butiki na świętojańskiej0 2 są takie na prawdę stylowe, no i jest fajny butik w hali targowej w Gdańsku na parterze koło środka hali.
No i I love zebra jest mega, ale na Przymorzu Pani ostatnio coś wobec mnie jakaś nie miła się stała... więc przerzuciłam się na ten na ul. Dmowskiego.
Pozdrawiam.

Jak szukasz fajnych, dobrych jakościowo swetrów, to polecam brotex.pl :) To polski producent, więc nie ma się co martwić o jakość:) Jest git.

Inne tematy z forum

Osiedle Przyjemne (14 odpowiedzi)

Osiedle Przyjemne powstaje w nowej, ale już rozbudowanej części Gdańska. W ostatnich latach...

Jasieńskie Domy (6 odpowiedzi)

Osiedle domów znajduje się w jednym z najszybciej rozwijających się pod względem zabudowy...

Linea (26 odpowiedzi)

Składające się z zabudowy wielo- i jednorodzinnej osiedle Linea powstaje na styku dwóch dzielnic:...