WESELE NASZYCH MARZEŃ (1) Lokal bardzo elegancki, wystrój sali odbiega od wszystkich kiczowatych i... Malinowscy SUPER !! (1) Klimat , obsługa super, świetnie zorganizowana. dyskretna ale czujna, wystrój... Grażyna Najlepsze wesele na świecie! Polecamy!!! (1) Moglabym pisać peany pod adresem organizacji. Wszystko było tak jak powinno i... susxzka
Polecamy, polecamy i jeszcze raz polecamy (1) Moja pierwsza wizyta w Dzikim winie była taka jak sobie wymarzyłam, sala... Marta Wielkie podziękowania ! (1) Chcieli byśmy podziękować za bardzo dobrze zorganizowane wesele. Jedzenie... Kasia i Tomek Super!! (1) Mimo wcześniej czytanych nie przychylnych opini zorganizowaliśmy tam nasze... S&M POLECAM WSZYSTKIM NA WESELA :) (1) Witam, Bardzo polecam to miejsce, miałam w nim wesele 30 kwietnia 2011 wraz... Agata M. Ostatni raz. (2) Nie polecam. Pomijam, że na dania czekaliśmy dość długo. Zupa pomidorowa... Marian Muszyński olecam wszystkim!! (1) Witam, Organizowałam w restauracji Dzikie Wino mój Ślub w dn. 13-08-2010.... elficaela Polecam wesele (1) Polecam organizację wesela w Dzikim Winie. Wszystko było (podczas mojego... Agnieszka Tragedia (2) Jeżeli ktoś ma ochote pooglądać piękny wystrój, to polecam, nic wiecej.... kasia Bardzo miło i fajnie (2) Nie rozumiem dlaczego tyle złych opinii. Byłam tam z rodziną dwa razy na... Bozena Piękna knajpka. (1) Myślę,że w tym miejscu każdy znalazłby coś dla siebie..bardzo dobre... Maja WARTO (1) Naprawdę super! Nie rozumiem negatywnych opini co do obsługi i kuchni, albo... ona REWELACJA !!! (1) REWELACJA !!! USŁYSZAŁAM O TEJ RESTAURACJI OD ZNAJOMYCH , WIEC WYBRALIŚMY... WYBREDNA rewelacja (1) Miałam bardzo ważne spotkanie biznesowe w Wejherowie,przejeżdżając zauważyłam... SYJA Polecam (1) Przypadkowo,wiedzeni ciekawością trafiliśmy o tego pięknego lokalu.oprócz... Jedrula REWELACJA (1) MIAŁEM PRAWDZIWĄ PRZYJEMNOŚĆ SKORZYSTAĆ Z POMOCY TEJ RESTAURACJI PRZY... SMAKOSZ NIEBIAŃSKIE PRZEŻYCIA (1) w DNIU DZISIEJSZYM UCZESTNICZYŁAM W SPOTKANIU BIZNESOWYM W RESTAURACJI... Marzena Jak najbardziej poecam (1) Witam wszystkich.Do tej restauracji trafiliśmy zupełnie przypadkowo z uwagi... Kaja