Wesele naszej córki 28.09.2012 (1) Chciałabym wszystkim rodzicom ,stresującym się organizacją wesela dla swoich... Danka Dzikie Wino w Redzie REWELACJA!!! (8) Wszystkim którzy zastanawiają się nad wyprawieniem wesela w ''Dzikim Winie''... Emila i Radek Wesele marzeń 10.08.2012r. (1) 10 sierpnia w sali Kryształowej odbyło się nasze wesele. Było cudownie,... Agnieszka i Maciek
wesele (2) jest to moje drugie w rankingu wesele w zyciu...(jednak pierwszego nic nie... piciks wesele (1) 16.06.2012 odbyło się wesele naszej córki na ponad 100 osób w przepięknej... Ola Przeszli samych siebie - w pozytywnym znaczeniu ! :)) (1) 16.06.2012 odbyło się Nasze wesele, które organizowane było w Dzikim Winie,... Marta & Karol Wymarzone miejsce na wesele (1) Gorąco polecamy ta restaurację. Dwa miesiące temu mieliśmy wesele w "Dzikim... Ola i Piotr organizacja wesela (1) Na prawde gorąco polecam wszystkim. Jedzienie pyszne,obsluga prawie... DOROTA WESELE było cudowne!!!!!!!!!!!!!!! (1) To był najpiękniejszy dzień w Naszym Życiu. Wszystko można było dogadać z... izabela krysiak Ostrzegam (2) Narzeczony zamówił zrazy,spróbował, powąchał i podziękował. Poprosiłam o... Justyna sylwester 2011/2012 (1) cud , miód i orzeszki !!! Dokladniej mówiąc to obsługa - profesjonalne... Grażyna Sylwester 2011/2012 (1) Po udanej nocy sylwestrowej w ubiegłym roku postanowiłam wybrać się ponownie... Monika SYLWESTER Z WESELEM ?????????????? (1) Zdecydowaliśmy się ze znajomymi spędzić w tym roku Sylwestra w Dzikim Winie.... Iwona najlepsze wesele ever :) (1) dla zainteresowanych krótko i na temat: 1. Wystrój sali, kwiaty, dekoracja... Natalia i Mikołaj NASZE PIĘKNE WESELE !!! (1) Przy planowaniu naszego najpiękniejszego DNIA od razu wzięliśmy pod uwagę"... Alicja i Michał WESELE NASZYCH MARZEŃ (1) Długo szukaliśmy miejsca na organizację najważniejszego wieczoru w życiu. Na... Ania i Krzyś Szymkowiak moze byc lepjej (1) Jedzenie jak w stolowce. beznadzieja, i male tego jedzenia te soki tez... maciek Wesele o jakim marzyliśmy! (1) Profesjonalna obsługa, bezproblemowe i otwarte podejście do klienta. Ze... Paulina i Mikołaj Zabawa na 102! (1) Polecamy wszystkim, którzy chcą zorganizować wesele swoich marzeń. Nasze... Ula i Sebastian Mieliśmy wesele w Dzikim Winiw (1) Witajcie! Chciałem podzielić się z wami opinią na temat weselajakie mielismy... Ziemanek