Bardzo ładna i klimatyczna restauracja (1) Nie wiem z kąd wynikają takie negatywne opinie!!! Byłam tam kilkakrotnie wraz... Agnieszka Niemile zaskoczona.. (1) Tyle razy przejeżdżałam obok tej restauracji - wygląda super zachęcająco,... MamaZu szału nie ma ... (1) kelner zapytany jaka jest zupa dnia zrobił wielkie oczy, zaskoczony... Filon
OMIJAĆ Z DALEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE POLECAM NAJGORSZEMU WROGOWI!!!!!! (1) Jedyny pozytyw restauracji,to wystrój,a cała reszta to PORAŻKA i... zniesmaczona super imprezy! (1) zdarzyło nam sie być na 2 impreza okolicznosciowych w Dzikim Winie i jesteśmy... a,k udane wesele (1) 11.07.2009 w Dzikim Winie odbyło sie nasze wesele.Mysle ,ze zapewnilismy... ANIA I WOJTEK ŚWIETNIE (1) Gratuluje swietnej kuchni i jeszcze lepszego wystroju. Nie wiem skad u ludzi... Tomek staly klient :) - opinia (1) Nie wiem z czego wynikaja negatywne komentarze na temat tego miejsca. Ja sie... staly klient :) kicha (1) jedzenie podaja naprawde zimne. w dodatku to kelner pracuje za kare. była to... Tomek Poprostu żenada!!! (1) Byłam pierwszy raz w tej "restauracji" i na pewno ostatni!!! Pan kelner... Karolina wyśmienicie (1) Same superlatywy nic dodać nic ująć polecam enia Asiu i Marcinie...poprostu masakra (1) Jestem w wielkim szoku....niemile zaskoczona.Wystroj piękny i to wszystko co... dorota godne polecenia (1) przygotowanie mojego wesela było na najwyższym poziomie poza tym odwiedziłem... michał pochwała dla resteuracji (1) wszystko rewelacyjne oby tak dalej michał mieszane uczucia... (1) Byliśmy na smacznym obiadku w niedzielę 01.02.2009r. Jedzonko smaczne ,... Jerzy Bielecki Bal nie bal:( (1) Po pierwsze bal kojarzy się z elegancja takowej nie było po drugie kto na... maduleta LIPA (1) Byłem na imrezie a tu jedzenie paskudne oprucz tego przystawki stały w... Semer Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jedyne co przemawia za tym lokalem to wygląd no może ceny.Po za tym brak... Iwa POLECAM! (1) Wszystkim zaproszonym Gościom na urodzinki mojego syna,które odbyły sie w... infinity słabo słabo (1) sam pracuje w gastronomi kilka lat i tak przereklamowanej knajpy dawno nie... klijent