odradzam (3) Szczerze odradzam. Bardzo słabo i amatorsko. Za drogo za bardzo przeciętne... iris mile zaskoczeni (4) Długo myslałam gdzie zaprosić męża na walentynkową kolację i wybraliśmy się... beata Tylko dla zdesperowanych (3) W niedzielę wraz z rodziną postanowiliśmy dla odmiany od domowej nudy zjeść... Zniesmaczeni
Restauracja i obsługa wesela (1) Do restauracji trafiliśmy przypadkiem - klimatycznie, na środku pianino, duża... Marcin Kucharz - opinia (2) Byłem tam na studniówce wszyscy zawsze zachwalali ze dobre jedzenie i w... Kucharz jedzenie nie ! (1) Bylam na rodzinnym obiedzie-menu: 6 mies do wyboru reseta to raczej ryby,... tysia Polecamy na wesele i nie tylko:) (1) Witam, Wyprawiliśmy tam nasze wesele 31.05.13 i nie żałujemy ani trochę!... Ania i Dawid Polecam (2) Miałem wesele w Dzikim Winie i było perfekcyjnie. Obsługa rewelacyjna i... Grzegorz .... (1) Byłem tam z rodziną na obiedzie. Na wejściu już było widać, że coś jest nie... Gość wesele (1) Miejsc godne polecenia wszystkim osobom planujacym wesele w restauracji:-)... gosia i kamil Mieczysław Talbierz - opinia (1) 6 kwietnia 2013r. w restauracji " Dzikie Wino" w Redzie odbyło się przyjęcie... Mieczysław Talbierz hmmm.... (1) wybraliśmy sie na obiadek, w dzień roboczy. restauracja puściutka. Owszem... NIckita coś mi tu nie gra (2) Czy tylko mi się wydaję że 90% tych pozytywnych opinii napisała jedna i ta... ktoś NIEDZIELNY OBIAD (1) Witam,pojechaliśmy dziś na obiad.Wygląd restauracji super,ale jakość jedzenia... monika Dzikie winio w Redzie ... polecam ;) (1) Zawsze chyba zdarzą się dobre i złe komentarze .. byłam tam na weselu bawiłam... Halina Polecam wszystkim tym którzy chcą sie świetnie zabawic! (1) Noc Sylwestrowa-Bardzo udana impreza ,czekamy na kolejna ofertę tej... Anka Super restauracja. (1) Bylem na niedzielnym obiedzie w restauracji ze znajomymi.Wszystkie potrawy... Kamil słabo, bardzo slabo (3) Bylam gosciem na weselu w tym lokalu. Bardzo slabo, jedzenie , talerze,... nata SALA REGIONALNA - REWELACJA (1) 29.09.2012r. w restauracji „Dzikie Wino” w Redzie odbyło się... ANIA I ANDRZEJ Organizacja wesela (1) Restauracja godna polecenia. Bardzo dobre jedzenie, super obsługa a także... Karolina