EKSPERTKI STREETCOM cz. 14 :)))

zapraszam do nowego wątku
link do poprzedniego
http://forum.trojmiasto.pl/EKSPERTKI-STREETCOM-cz-13-t271614,1,16.html

właśnie wypełniłam raport końcowy Gerber 3-ile miałyście raportów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EKSPERTKI STREETCOM cz. 14 :)))

Ja jakis juz czas temu przerzucijłam sie na Drefta w plynie dla dzieci i jestem bardzo zadowolona. Podoba mi sie duzo bardziej niz lovela i jest tanszy. Ale wciaz boje sie prac w srodkach dla doroslych...
Jesli sie wahasz to z drefta mozesz byc zadowolona :)

moj brzdac ma 10 miesiecy i jest malym alergikiem wiec w razie czego piore jej jeszcze w lowelach i jelpach. w swoich zapasach mam persil sensitive wlasnie i dreft dzieciecy zobaczymy jak wykoncze wszystkie dzieciece czy ja uczuli cos.

No narazie skończę te co mam i zobaczymy. Stopniowo będę zmieniać . Aneta - ty się nie bój prasowania to ja mam w ciul :D Szczególnie Madzi rzeczy. Uwielbiam je prasować.

Ale kończę moje pytanie. Dziękuję za porady.

Wracamy do wątku STREETCOM

mnie wlasnie tak jak pisalam na samym poczatku tez zastanawia ta marchewka ze sliniakow i inne dzieciowe plamy. np po zelazie plynnym i po kupach niektorych ktore bardziej plamia bodziaki niz cokolwiek innego. Na razie niedopral mi sparpetek ten kapsulkowy ariel ale zobaczymu co dalej. Cudow nie oczekuje ale oczekuje ze bedzie rownie dobry jak jego brat-proszek a jak na razie wydaje mi si egorszy w praniu. Ale na razie wypralam tylko raz wiec zobaczymy co bedzie dalej.

Ja tylko chyba przez pierwsze 3 miesiące prałam w dzieciowych,proszki dostałam tzreba było zużyć ,a potem vizir sensitive,od dłuższego czasu ariel ale ten prod. na zachód , zawsze też można dodać opcję dodatkowego płukania

Jak mam prasować to już wolę kupić lovelle:)

U nas niestety było. ciekawa jestem jak będzie po tym mocno perfumowanym arielu bo młoda ma (miała) też uczulenie po dotykaniu naszych ubrań wypranych w mocno perfumowanych proszkach.

i koniecznie prasuj ciuszki ;P

Sandra kup proszek sensitive(np persil) i po kłopocie ;)mozesz w nim prac dla całej rodziny.Ja tak robiłam jak Zuzia miala uczulenie niby na proszek i wszystko jak leciało prałam w sensitive. A teraz obojetnie w czym i jest ok!

tak poprostu się zastanawiam kiedy zmienic proszek. mi się kiedyś zdarzyło że wsadziłam cos tam małej do naszego prania nic nie było ale jakoś mam stracha

No ja tez jeszcze poczekam bo proszki jeszcze mam :)

Sandrulka ja mam własnie ten sam problem. ale na razie dalej ciągnę proszki dzieciowe:) kiedyś wyprałam jej bodziaka w naszym płynie i była masakra więc na razie nie próbuje. poczekam do lata - będzie starsza i będzie miała mniej ciuchów na sobie:)

a ja tak z innej beczki bo kurczaki juz nie chce mi się prać ciuszków Madzi w Lovelii bo podwójnie musze kupowac proszek dla nas i dla niej. Myślicie że skoro przytula się do mnie, do m , targa się po łóżku moim w pościeli wypranej w naszych proszkach to nic jej nie będzie i nie będzie miała uczulenia?

o tak zapomniałam o nieszczęsnych owocach a banany do prania to koszmar wszystko w bananie bynajmniej kiedyś bo teraz to już łatwo odgryza

sandrulka - dzięki :)

ps. nie oczekujmy cudów,ze dzięki kapsułkom ciuchy bedą jak nowe i spiorą nie wiadomo co :) to poprostu ulepszona wersja proszku, no może nie ulepszona a.......płynna? hihi ale pachnie cudownie ;)))

Dajcie znać jak sobie daje radę z marchewką i buraczkami (ja bym dodała jeszcze mandarynki:). Ja młodej rzeczy niestety dalej muszę prać w dzieciowych proszkach:(

no własnie płyn i proszek mogę dozować w zależności jak brudne są rzeczy i jak bardzo jest zapełniony bęben.
Taka kapsułka jest dobra na pranie z całym bębnem
i tak jak wyżej wspomniałam dla mojego M. bo on zawsze ma problem co do dozowania płynu i proszku :)

Ja Ci powiem,że ubrania moich dzieci dzielę na "domowe" i "wyjscciowe" i prałam akurat "domowe"-moga na kolanach w nich chodzic po domu, brudza kreda,jedzeniem,piciem...co im sie uda;P ale kapsułki doprały wszystko w 40st. jak mam gorzej brudne jakies buraki czy cos to najpierw ciuszki namaczam w moich mieszanych kombinowanych miksturach ;)) ale codzien tego nie robie. Te kapsulki nie sa dla mnie gorsze niz proszek ariel.Co prawda obawialam sie ich,bo nie moglam dozowac ilosci i nie wiedzialam czy jedna starczy,ale jestem zadowolona!

drogo :P no chyba że naprawde sprawdzimy czy spierze taki brud jak np. buraczki czy nasza kochana marchewka ze śliniaków :D To wtedy będzie wart tej ceny

Inne tematy z forum

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Pająki pomocy (25 odpowiedzi)

Dziewczyny dostalśmy od znajomych choinkę i co dziś wstawiamy jado mieszkania ubieramy a plaga...