EKSPERTKI STREETCOM cz. 14 :)))

zapraszam do nowego wątku
link do poprzedniego
http://forum.trojmiasto.pl/EKSPERTKI-STREETCOM-cz-13-t271614,1,16.html

właśnie wypełniłam raport końcowy Gerber 3-ile miałyście raportów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: EKSPERTKI STREETCOM cz. 14 :)))

Jak dla mnie cenowo jest mega drogo...za tą samą cenę możesz mieć płyn na 30 prań.

Generalnie wychodzi 2 zł za pranie. sporo.

ja już 3 prania zrobiłam :) i po za zapachem który jest rewelacja póki co żadnej rewelacji nie widzę cyba dla testu jakis ciuszek wybrudzę buraczkami kawą i czymś jeszcze i zobaczymy :)

a jak myślicie cenowo czy opłaca się widziałam w gazetce w realu 25,99 za op. 16 kapsułek

nyzosia to chyba jakiś błąd u Ciebie, bo u mnie po wejściu mogę pisać raport. Może spróbuj otworzyć stronę w innej przeglądarce, choć nie wiem czy to pomoże

No właśnie nic nie mam..... sprawdzałam też przez inną przeglądarkę i to samo czyli nic. poczekam do poniedziałku i jak dalej nic nie będzie to napiszę do nich.

Nyzosia jak nic nie ma :( jak nacisniesz na ten "raport z rozmow" to powinno Ci sie wyswietlic takie podpunkty do wypelnienia i tabelka do opisania rozmowy. Jedne z podpunktow to z iloma osobami rozmawialas, ile kapsulek dalas, jaki byl ton Twojej wypowiedzi itp itd.
A jezeli nic kompletnie niemasz to napisz pod ten link co Ci wysylaja z tej kampani jaki masz problem. Ja kiedys mialam potwierdzic adres do wysylki i tez mialam czysta kartke wiec napisalam do nich i naprawili szybko :)

nyzosia a nie masz tam takiego formularza gdzie zakreslasz swoja opinie, ile probek dalas itp? i miejsca gdzie opisujesz cala rozmowe?
czasami raporty sa na drugi dzien moze zaczekaj do pon a jak nie to pisz do nich :)

A czy cos oprocz zapachow mozecie powiedziec?
Czy dopiera Wam jakies plamki, plamy itp, tak zby porownac z innymi detergentami ktore uzywalyscie?
Czy moze niemacie zadnych plam a tylko ja taki brudas jestm ;) :P
i w ilu stopniach pralyscie pranie z kapsulka?

Laski a mam pytanie - to moja pierwsza kampania. Wchodzę na swój profil i w strefie eksperta mam Ariel - raporty z rozmów. wchodzę w to a tu nic nie ma...to gdzie ja mam te raporty napisać?

pranie zrobione kolorowe zapach bardzo ładny

u mnie pranie zrobione. Prały się ręczniki, więc nie wiem jak to jest z zabrudzonymi rzeczami. Bardzo za to podoba mi się zapach :)

tak wkońcu dotarł pierze się :D

do mnie wkońcu dotarło. pranie zrobione. mi ładnie doprało dzieci ubrania i skarpety. ogolnie to kupuje ariel complete 7 proszek i go lubie,ale kapsułki wg mnie sa ok i nie trzeba płynu do płukania bo ładnie pachnie.Zobaczymy co powiedza moi znajomi ;)
Ja jestem na "+".

Sandrulka i jak dojechal do Ciebie wreszcie ten kurier??

a ja dalej czekam na kuriera;/ szlak mnie trafi;/ jedzie jedzie i dojechac nie może tylko godziny przekłada;/

a moze ktos ma gerbera na zbyciu??

Bardziej przykre jest to, ze nasze sa drozsze. A te zachodnie sa lepsze i tansze, bo wieksza konkurencja. Musza sobie zrekompensowac roznice :(

As ja wpisalam juz jeden niestety negatywny raport po praniu mojej mamy i moich skarpetek niedopranych ;)
Podejrzewam ze jest tak jak mowisz po pierwsze zadnych rewelacji a po rdugie tak jak pisala ktoras z WAs ze te proszki na rynek wschodni sa grosze a niby pod ta sama marka.... :( przykre to ze polske traktuja jeszcze jak "wschod" a nie jak "zachod" a jestesmy miedzy niemcami a rosja....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja zrobilam pranie dzis. Nie ma sie czym zachwycac. Jak wyschnie to bede wiedziala czy dobrze wyprane. Ale na FB dziewczyny strasznie sie tym podniecaja. Ze super pierze i pachnie. Mnie zapach draznil, bo dosc intensywny. Ale jak schowalam do szafy bylo juz lepiej.
Kombinezonu dziecka nie dopral-ale nie wiem skad bylo to zabrudzenie, bo dziecko nie chodzilo jeszcze.
I przyznam ze 1 pranie to za malo zeby mnie przekonac. Sama jestem fanka plynow do prania, ale wole dozowac ilosc do wielkosci prania.
Czy piszac raporty wspominacie tez o tym co jest w produkcie na nie?

mis ie wydaje ze nie chodzi o ilosc raportow tylko to co jest w nich napisane i kryteria przy kolejnych kampaniach

a np moja kumpela co napisala tylko dwa raporty w mleku gerber dostala sie do nesvita w ktorym napisasla trzy raporty i teraz do kaszek moze ja tez bede tylko po 2 lub 3 pisala:)

Inne tematy z forum

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...