Nie polecam nikomu (1) Chcialem zapisac sie na intensywny kurs j. niemieckiego. Wczesniej mialem... Oszukany Polecam (1) W szkole panuje bardzo przyjazna atmosfera, obsługa bardzo miła i pomocna a... M. polecam (1) mała szkoła z klimatem, kameralnie i na wysokim poziomie. dogodne terminy zajęć Janek
bardzo wysoka jakość i przemiła obsługa (1) cudowny klimat, świetna lokalizacja, przemiła obsługa i co najważniejsze... Katarzyna Wolk Polecam (1) Zapisałam się na zajęcia indywidualne. Jestem osobą średnio przebojową i... JZ angielski na + (1) Super szkoła, prowadzący, obsługa (wystarczy dobrze zagadać i ma się fajny... Cz. DNO. Nie polecam. (1) Zapisałam się na 3 kursy z czego udało mi się odbyć jeden. Terminy... mika Totalny chaos (1) Nie polecam tej szkoły większość opinii jest niestety bardzo trafnych -w... avonka Brak profesjonalizmu (1) Z przykrością doświadczyłam, że opinie, które można znaleźć w internecie na... A Odradzam !!! (1) W zeszłym roku szukałam dobrej szkoły językowej, nawet kosztem wysokiej ceny.... Ania Masakra! (1) Przepełnione grupy, różny poziom w jednej grupie - od początkującego do... Net Nie polecam (1) Obsługa w tej szkole nie ma pojęcia co się dzieje, każda pracownica mówi co... Zbigniew empik ma klienta w głebokim poważaniu!!! (6) Przez ostatni tydzień starałam się zapisać na kurs wakacyjny do tejże szkoły.... Ola Rewelacyjna szkoła (1) Dziwią mnie Wasze wpisy. Jestem w szkole Empik Gdańsk od przeszło 2 lat.... Katarzyna nie polecam (1) Jednym słowem kombinują. Podpisujesz umowę na odpowiedni poziom grupy a w... zniechęcony kurs wakacyjny (1) W 2010r. zapisałem się na kurs wakacyjny w promocyjnej cenie z kontynuacją... Piotr JULITA - opinia (1) Szkoła Empik jeżeli chodzi o poziom nauczania być może jest godna polecenia.... JULITA wszytsko ok (1) chodziłem na kurs intensywny w sierpniu. dla mnie bomba. mała grupa, fajny... Tom Absolwent - opinia (1) Zaskoczył mnie ostatni post na stronie. Bo co jak co, ale w empiku obsługa... Absolwent hiszpański (1) Nie polecam filii na Piwnej. W każdym razie, jeśli chodzi o hiszpański.... ania