Łukasz - kat. A (1) super podejście, przydatne sztuczki, skorygowanie złych nawyków - dzięki... Beata SEBA - opinia (1) Serdecznie polecam wszystkim EasyDrive.Bardzo miła ,fachowa i rzetelna forma... SEBA Gorąco polecam ! (1) Serdecznie wszystkim polecam szkołę EasyDrive !! Profesjonalna obsługa,... Janek
Kat. A za pierwszym razem! (1) Zdecydowanie, niezaprzeczalnie POLECAM. Łukasz ma dar nauczania. Zabrakło... Beata esaydrive prawko (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły duzo mnie nauczyli Atmosfera bardzo miła... ww Gorąco polecam (1) Pozdrawiam a na samym początku chciałbym podziękować Panu Łukaszowi za... Bychu (Łukasz) EASY DRIVE nr 1 w Trójmieście !! ;) (1) Najlepsza Szkoła Jazdy w trójmieście :D Dziś zdałam egzamin :D Łukasz dzięki... ANNA Ośrodek Szkolenia kierowców Easy Drive w Gdynii. (1) Witam..Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim Easy Drive. Byłam skłonna... Wejherowianka Easy Drive (1) Gorąco polecam. Takie beztalencie nauczyć jeździć tak, żeby zdało za 2... Jagoda They are there to help you out and make you pass (1) I had a great guy, Lukasz, teaching me at Easy Drive. It is enough to say:... JPMK Polecam!!! Zdałem za 1-wszym razem!! (1) Robiłem kurs na A i B jednocześnie - Baardzo polecam tą szołę :D Mila... Tomek.H Można ? - MOŻNA !!! Za 1 razem !!!! (1) To chyba najlepsza reklama dla tej szkoły, podeszłam do egzaminu po kilku... Alina gorąco polecam (1) Gorąco polecam. EasyDrive w skrócie: miło ,szybko i bardzo profesjonalnie .... Bartek 100% skuteczności! (1) Nauka przebiegała w miłej atmosferze, dokładnie omówiony przebieg przyszłego... Karolina Easy Drive (1) Bardzo Dobra obsługa Dobrzy nauczyciele do jazd ogólnie pierwszorzędna szkoła ! Sayoshi Dobra szkoła polecam (1) Zdałem za 1 razem Sebastian Jankowski bardzo dobra szkoła jazdy (1) Szkolenie przebiega bez żadnych zarzutów. Bardzo profesjonalnie!!! Damian Najlepsi w 3city (1) Polecam easydrive !! Zdałam za 2 podejściem i jestem bardzo zadowolona od... Patrycja Najlepsza szkoła nauki jazdy w trójmieście (1) Profesjonalne podejście do nauczania, super atmosfera. Jednym słowem wielki... Marcin MDA (1) Polecam - fachowo i profesjonalnie MDA