Super!!!! (1) Polecam wszystkim naprawdę warto!!! super wyrozumiali wykładowcy miła... Izabela Zajebi*** szkoła jazdy z Łukaszem Skwarskim (1) Gorąco polecam jazdy z Łukaszem Skwarskim, świetna atmosfera na szkoleniu,... Patryk Great, great, great! (1) Very good school providing professional service, relaxed atmosphere during... Irina
Szkoła godna polecenia! (1) Kurs na kategorię A zakończony pozytywnym wynikiem egzaminu państwowego :).... Ola POLECAM (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zdać za pierwszym razem. Zrobiłem u nich kurs... yancyk zarąb**** szkoła jazdy! (1) Gorąco polecam! Szczególnie jazdy z Łukaszem Skwarskim! :D Super atmosfera,... PatrykeM The Best! ;) (1) Przystepne ceny, elastyczne godziny, swietni instruktorzy - Wielki Dzieki... Malwina Polecam ! (1) zrobiłem w EasyDrive kurs na kat. A i zdałem bez problemu przy pierwszym... Patryk Szczerze polecam! (1) Po 10 oblanych egzaminach, niezłym bagażem i okropnym dołem psychicznym... Karolina P ZDECYDOWANIE TAK! (1) Świetna szkoła, świetni instruktorzy, genialna atmosfera - nic dodać nic... Kinga Szkoła jazdy godna POLECENIA (1) Dzis, t. j. 30 lipca 2012 zdalem egzamin na kategorie A za pierwszym razem.... Piotrek POLECAM!!! (1) Polecam wszystkim szkołę EASY DRIVE. Podziękowania dla Łukasza, za udzielanie... Bartek POLECAM !!! (1) Chcialbym ta droga serdecznie podziekowac za przygotowanie mnie do egzaminu... Waldemar HMMMM ...ja w sprwawie kat .A (1) NO SUPER SZYBKO MiLO i PRZYJEMNiE ZDALEM ZA 1 RAZEM !!! ZERO BLEDOW... DOMINO Kurs kat "A" na 6stkę (1) Witam chciałbym serdecznie polecić tą szkołę i tych instruktorów. Teoria... kursant Polecam! (1) Ukończyłam kurs w Easy Drive i zdałam prawo jazdy na kat.A, jestem bardzo... Edyta LUZACKA SZKOŁA - KAT. A (1) Polecam wszystkim wyluzowanym ;) Cały kurs totalnie bez spinki. Mega... Tomek Rutecki NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH (1) Do kursu prawa jazdy podchodziłam nieufnie. Niby chciałam, ale się bałam- że... Agnieszka H. Najlepsza Szkoła w Trójmieście (1) Chciałabym serdecznie polecić szkołę EASY DRIVE wszystkim poszukującym... Ewa Zdanowska zdecydowanie polecam (1) szybko,solidnie i bez problemów egzamin na kat.A to była farmalność... Marcin