W miesiac zrobiona Kat A!!! Zdane za pierwszym razem Goraco POLECAM (1) Witam TAK da sie to zalatwic ale tylko z nimi. Ekspresowo i blyskawicznie a... Piotr Surma Tylko Easy Drive!!! (1) Polecam szkołę Easy Drive wszystkim tym, którzy chcą zdać prawo jazdy.... Dorota Polecam! (1) Szkoła super, wyjątkowo cierpliwy i przyjazny instruktor, nowiutkie Toyoty.... kamila
Najlepsza szkoła jazdy ;) (1) Do szkoły trafiłem opierając się na wcześniejszych opiniach. Jedyne co mogę... Tomek Kl. Polecam (1) Po nieudanych próbach w renomowanych szkołach zdałam za pierwszym razem w... Gosia Najlepsza szkoła jazdy (1) Do szkoły Easy Drive trafiłam po kursie w innej szkole jazdy. Dopiero tutaj... Ola :) NARESZCIE ZDAŁAM!!! (1) Po 5 oblanych egzaminach i 4 latach przerwy wystarczylo mi pare dodatkowych... natalia szkola idealna! (1) polecam bardzo szkole Easy Drive! Wszystko przebiegnia sprawnie wg potrzeb... ola REWELACJA!! (1) Super szkoła, w EASYDRIVE postanowiłem zrobić kat. A - szkoła można... portier Rewelacja! (1) ja bylam tzw. przypadkiem beznadziejnym, 12 oblanych egzaminów, 4 rózne... Basia POLECAM! (1) Gorąco polecam szkołę Easy Drive z nimi zdany egzamin jest pewny. Wykłady... Marlena Polecam! (1) Stanowczo polecam, profesjonalnie solidnie i z humorem, faktycznie chcą... Marcin POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Super atmosfera podczas całego kursu. Wysoki poziom szkolenia, fachowa kadra.... Witek polecam tylko te szkołe (1) polecam te szkołe kazdemu kto idzie na prawko zarąbista szkoła tak cie naucza... Marcin TYLKO EASY DRIVE !!!!! (2) Gorąco polecam wszystkim rozpoczęcie kursu w tym ośrodku. Pierwsze godziny... Jola Polecam! (1) Sprawnie i fachowo przeprowadzony kurs będący w 100% zorganizowany pod... Natalia Polecam, Dziękuję bardzo:) (1) Świetna, kameralna szkoła z indywidualnym podejściem do kursanta. Zawsze... Monika Polecam! :) (1) Polecam ta szkole, chociaz bralam tylko dodatkowe godziny. Mialam przyjemnosc... Ola POLECAM (1) Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić szkołę jazdy Easy Drive wszystkim... Ania Polecam !!! (1) Polecam szkołę jazdy Easy Drive ,ponieważ instruktor Łukasz jest osobą... Renata