Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Polecam, Polecam Polecam!!! Efekt nauki w tej szkole = zdany egzamin:-) Edyta Seba - opinia (1) Jak dla mnie rewelacja:-) wybrałem tą właśnie szkołę jazdy, bo została mi... Seba POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo Polecam wszystkim ta szkole!!!!!!!! Nauka szybka konkretna, jazdy... Daria
2 kategorie (1) Witam, bardzo fajna atmosfera nauki, profesjonalne podejscie do sprawy,... Krystian Polecam Gorąco !!! (1) Polecam szkołę w 100% . Solidna i fachowa obsługa. Miła atmosfera ,... Mariusz POLECAM!!!!! (1) Wielki Pozytyw! Indywidualne podejście do osoby, miła atmosfera w trakcie... Madzia Dzięki! (1) Dzięki wielkie za super przygotowanie! Egzamin ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM!!!... Ania Polecam !! (1) Serdecznie polecam Easy Drive, dyspozycyjni, konkretni ludzie z dużą... Marta Fajne pomaranczowe autka (1) Perfekcyjne jazdy, na pomaranczowych autkach, wygodne, zadbane, z cukierkami... Martyna Sympatycznie i konkretnie (1) Miła atmosfera i konkretne wskazówki pozwalają skutecznie przygotować się do... Tomek Chcesz zdać - Easy Drive!!! (1) Polecam Tą właśnie szkołę jazdy. Bardzo dobrze wykwalifikowani i... Ewa P O L E C A M!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 (1) Polecam easy drive!!!! Normalni, z super podejściem do ucznia i z dużym... Sylwia POLECAM! tej firmie mowimy zdecydowane TAK! (1) Polecam wszystkim, ktorzy chca jak najszybciej i jak najwiecej sie nauczyc w... Renata Perfect for English speakers! (1) This school comes highly recommended for anyone who wants to learn to drive... Alan POLECAM (1) Zdecydowanie polecam. Szybko i konkretnie. Elastyczność godzin - szczególnie... maciej