Szczerze polecam. (1) Wczoraj zdałem egzamin praktyczny (za drugim podejściem), na placu nie miałem... Dawid Milena - opinia (1) Jeżeli chodzi o El car to zdecydowanie polecam – niska cena, fajne... Milena Ola - opinia (1) Mogę z całą pewnością przyznać, że to najlepsza szkoła w Trójmieście jestem... Ola
100% za pierwszym razem :) (1) Polecam szkołę Elcar a zwłaszcza Pana Zbyszka Sochaja jako instruktora :)... Artur za pierwszyn podejsciem (1) Szczerze polecam tą szkołę a w szczególności instruktora Marka Klimczaka... Małgosia Zdałammm !!!!!! (2) Bardzo dziękuje szkole El Car za dobre przygotowanie do egzaminu a w... Gosia Frontem do klienta! (1) Polecam ELCAR z różnych powodów. Ich mocna strona opiera się na... Agnieszka Dziewanowska. Polecam (1) Teoria poszła szybko, praktyka już trochę dłużej ale głównie przez moje... Larry Natalia - opinia (1) Polecam szkołę EL CAR ze względu na niską cenę w stosunku do innych szkół,... Natalia Elcar to prawdziwa szkoła jazdy (1) Bardzo miła atmosfera, zarówno na wykładach, jak i podczas nauki jazdy.... Wiesław R. Łukasz Hałas - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony czas trwania kursu 2 miesiące w moim wypadku:)... Łukasz Hałas Polecam (1) Miła atmosfera. Cierpliwi instruktorzy. Ogólnie w porządku. Polecam pana... anita polecam:) (1) Właśnie zdałam egzamin, zawdzięczam to tej świetnej szkole, ciekawym... Marta Polecam wszystkim! (1) Polecam Gdyńską Szkołę Jazdy "EL-CAR" wszystkim którzy chcą szybko i bez... Mateusz L. Zdane za 1 razem! Polecam Elcar i Pana Zbigniewa :D (1) Teoria prowadzona szybko, profesjonalnie, bez zanudzania. Moje szkolenie... Piotr K. Polecam! (1) Po 30 godzinach w innej szkole jazdy w Gdyni nie potrafiłam kompletnie nic.... Kasia Ch Zdałam za 1-wszym razem!!! (1) Dzisiaj o 6-15 miałam egzamin - zdałam za pierwszym razem!!!:) Zawdzięczam to... Ania H El car (1) Witam wszystkich,a szczególnie ekipę El Caru :-)chciałabym ogromnie... Marta F Podziekowania... (1) Nadal jestem w szoku!!!! Zdałam za pierwszym razem i sama nie wiem jak to się... Wiesława M. Najlepsza szkoła w Gdyni!!! Elcar (1) Bardzo serdecznie dziekuję szkole Elcar za profesjonalne przygotowanie mnie... Aleksandra G.