Najlepsza szkoła w trójmieście (1) Pełen profesjonalizm. Egzamin zdany za 2 razem(1 raz oblany z własnej... Ola ! (1) Bardzo kompetentni i mili instruktorzy, jak i Pani w biurze. egzamin zdany... ch. dziś zdałam!:) (1) Szkoła godna polecenia.Szkolenie teoretyczne upłynęło w miłym... kasia
:):):) POLECAM :):):) (1) W pełni profesjonalny kurs. Zajęcia bardzo ciekawe i w miłej atmosferze.Jazdy... Łukasz W. Polecam! Bardzo fajna szkoła jazdy ! :) (1) Mogę z czystym sumieniem polecić szkołę El-Car. Dziś za drugim podejściem... Dagmara 100%skuteczności (1) egzamin zdany za pierwszym razem, atmosfera bardzo sprzyjająca krzewieniu... Rozkminka Ekstra sprawa! (1) Zdałam za pierwszym razem! kurs świetny, obsługa profesjonalna i niezwykle... Aleksandra M. 100% skuteczności :) zdane za pierwszym razem (1) cóż może lepiej świadczyć o szkole niż to, że dziś zdawałam egzamin po raz... Karolina Zdecydowanie polecam:) (1) Zapisałam się na kurs bardziej pod wpływem rodziny ("prawo jazdy jest... Kinga Szybko i bez problemu (1) Zarówno kurs jak i egzamin w moim przypadku poszedł bez problemu(kurs 3... Maciej Nagiel Zdałam za trzecim razem (1) Szkoła o wysokim poziomie.Bardzo rzeczowo i w miłej atmosferze prowadzone... Jadwiga Pierwsze podejście i prawko zdane (1) Mogę szczerze polecić EL-CAR'a! Świetna kadra. Dobre wyposażenie ośrodka.... Norbert Zdałem za pierwszym razem !!! Polecam tą szkołę z czystym sumieniem !!! (1) Bardzo polecam tą szkołę, gdyż panuje w niej przyjazna i domowa atmosfera.... Tomasz Kempiński ;) (1) Dzisiaj zdałam egzamin i muszę powiedzieć, że czułam się do niego... Marta POLECAM WSZYSTKIM (1) Jednym zdaniem plusów mnóstwo, wad brak. Wykłady z teorii prowadzone w... Paweł Ornal Zdałem za 1. razem (1) Nie było żadnych problemów, żadnych zgrzytów, miałem wspaniałego instruktora,... Jan POLECAM! (1) W 100% polecam szkołę ElCar - profesjonalna nauka + na prawdę świetni... Anna Sandra - Najlepsza szkoła w trójmieście. (1) Od czego by tu zacząć ;) ? Muszę tu coś w końcu napisać. . . bo egzamin... Sandra W - Panikara :) Za 1 razem! (1) Wyposazenie sali do teorii, wykladowaca oraz podejscie poprostu rewelacja.... Patryk Grudnik Suuuper Szkola (1) Zdalam za drugim razem. Biuro wyposazone pierwsza klasa!!! Kawa, herbata,... Malgorzata