100% skuteczności :) zdane za pierwszym razem (1) cóż może lepiej świadczyć o szkole niż to, że dziś zdawałam egzamin po raz... Karolina Zdecydowanie polecam:) (1) Zapisałam się na kurs bardziej pod wpływem rodziny ("prawo jazdy jest... Kinga Szybko i bez problemu (1) Zarówno kurs jak i egzamin w moim przypadku poszedł bez problemu(kurs 3... Maciej Nagiel
Zdałam za trzecim razem (1) Szkoła o wysokim poziomie.Bardzo rzeczowo i w miłej atmosferze prowadzone... Jadwiga Pierwsze podejście i prawko zdane (1) Mogę szczerze polecić EL-CAR'a! Świetna kadra. Dobre wyposażenie ośrodka.... Norbert Zdałem za pierwszym razem !!! Polecam tą szkołę z czystym sumieniem !!! (1) Bardzo polecam tą szkołę, gdyż panuje w niej przyjazna i domowa atmosfera.... Tomasz Kempiński ;) (1) Dzisiaj zdałam egzamin i muszę powiedzieć, że czułam się do niego... Marta POLECAM WSZYSTKIM (1) Jednym zdaniem plusów mnóstwo, wad brak. Wykłady z teorii prowadzone w... Paweł Ornal Zdałem za 1. razem (1) Nie było żadnych problemów, żadnych zgrzytów, miałem wspaniałego instruktora,... Jan POLECAM! (1) W 100% polecam szkołę ElCar - profesjonalna nauka + na prawdę świetni... Anna Sandra - Najlepsza szkoła w trójmieście. (1) Od czego by tu zacząć ;) ? Muszę tu coś w końcu napisać. . . bo egzamin... Sandra W - Panikara :) Za 1 razem! (1) Wyposazenie sali do teorii, wykladowaca oraz podejscie poprostu rewelacja.... Patryk Grudnik Suuuper Szkola (1) Zdalam za drugim razem. Biuro wyposazone pierwsza klasa!!! Kawa, herbata,... Malgorzata POLECAM GORĄCO! (1) Polecam wszystkim szkołę ELCAR ale przede wszystkim polecam Instruktorkę... Łukasz W. Polecam Wszystkim (1) Egzamin zaliczyłam za pierwszym razem :0 bez stresu...Atmosfera w szkole... Natalia K. Polecam :) (1) Wielkie podziękowania dla Michała R. za cierpliwość ,profesjonalizm,... Basia C. Najlepsza szkoła jazdy! (1) Co prawda egzaminu jeszcze nie miałam ale jestem pewna że zdam, z takim... Przyszły kierowca :) Łukasz- opinia ( za pierwszym podejściem ) :) (1) Polecam szkołę EL CAR ze względu na niską cenę w stosunku do innych szkół,... Łukasz M. Serdeczne podziękowania dla najlepszego instruktora :) (1) Naukę jazdy rozpocząłem w innym ośrodku ale spotkałem na swojej drodze Dawida... Arkadiusz Najlepsza szkoła w Trójmieście. (1) Dziś zdałam za trzecim podejściem. Do tej pory nie wierzę!!! A wszystko to... Dama Kiero(owca)