Młoda Szkoła, ale Instruktorzy z długoletnim doświadczeniem. Polecam !!!!! (1) Nazywam się Mirosława S. kurs nauki jazdy robiłam w innej szkole, która... Mirosława Stępa Polecam (1) 95% trasy jaką miałem na egzaminie przejeździłem na kursie! Gorąco polecam!... Adrian TOMASZ IS THE BEST! (1) Chcę z czystym sumieniem polecić szkołę jazdy "Elcar" a przede wszystkim... Karolina
Zbyszek Sochaj - Najlepszy instruktor (1) Do ELCAR trafiłam po 3 niezdanym egzaminie (cały kurs robiłam w innej... Alicja Beata - opinia (1) Po kilku niezdanych egzaminach dostałam namiary do Pana Krzysztofa... Beata Brawo ELCAR - Zdane za 1 razem :) (1) Myślę że jedno słowo tłumaczy wszystko - PROFESJONALIZM. :) Świetna bsługa i... Przemysław Ożgo Elcar i p. Marzena W. (1) Dziękuję Krzyśkowi G. z czerwonego Punto za profesjonalną naukę, która... Marzena Wacławska Elkaschool - gdynia (1) Szkoła wymagająca ma zasady, rzetelna , ma dobre sprawne samochody polecam... wkrzysztof Elcar i pan Zbigniew Sochaj (1) Teoria: Miło i przyjaźnie wytłumaczona. Odpowiedzi na każde pytania kursantów... Michał p. Marek Klimczak (1) Uczyłam się w Sopocie w ....mi nic nie dało. Po spotkaniu z Panem Markiem od... Patrycja 3 RAZY TAK :) (1) Przed wybraniem szkoły do nauki jazdy przeglądałam opinie internautów i... Paulina Część nr 1 :D (1) W Gdyńskiej Szkole Jazdy EL-CAR wykupiłam pakiet ośmiu godzin dodatkowych... Karolina z 1-szym razem (1) Nie no kurs teoretyczny szybko przeprowadzony, jazdy też, Polecam instruktora... Mariusz Najlepsza szkoła w trójmieście (1) Pełen profesjonalizm. Egzamin zdany za 2 razem(1 raz oblany z własnej... Ola ! (1) Bardzo kompetentni i mili instruktorzy, jak i Pani w biurze. egzamin zdany... ch. dziś zdałam!:) (1) Szkoła godna polecenia.Szkolenie teoretyczne upłynęło w miłym... kasia :):):) POLECAM :):):) (1) W pełni profesjonalny kurs. Zajęcia bardzo ciekawe i w miłej atmosferze.Jazdy... Łukasz W. Polecam! Bardzo fajna szkoła jazdy ! :) (1) Mogę z czystym sumieniem polecić szkołę El-Car. Dziś za drugim podejściem... Dagmara 100%skuteczności (1) egzamin zdany za pierwszym razem, atmosfera bardzo sprzyjająca krzewieniu... Rozkminka Ekstra sprawa! (1) Zdałam za pierwszym razem! kurs świetny, obsługa profesjonalna i niezwykle... Aleksandra M.