Basia - opinia (1) El-CAR to szkoła nauki jazdy naprawdę godna polecenia. Wczoraj zdałam... Basia Świetna szkoła polecam! (1) Zdałem za 2 razem, pierwszy raz przez stres zawaliłem. Dzięki szkole i... Michał.M Świetna szkoła !! (1) Dziś rano zdałem egzamin za pierwszym razem. Jest to zasługa świetnych... Łukasz F
SUPER SZKOŁA...... (1) NO WIĘC DZISIAJ JUŻ MOGĘ SIĘ POCHWALIC ,ŻE JESTEM W GRUPIE TYCH SZCZĘŚLIWYCH... MAGDA Super szkoła! (1) Jestem naprawdę zadowolony z poziomu kursu i wyników. Uczył mnie p. Krzysztof... Krzysztof Malinowski Dzięki! (1) Dzięki ! Zdałem za drugim razem(pierwsze zawaliłem na własne życzenie)! Nie... Mateusz Zarudzki Prawko tylko Krzysiem Grondalskim...... (1) Polecam szkołę ELCAR. Mają najlepiej wyszkoloną kadrę. Nauka z instruktorem... Agata Polecam............. (1) Długo "zbierałam się", żeby zrobić prawo jazdy..... i okazało się, że wybór... Ewa.G. Młoda Szkoła, ale Instruktorzy z długoletnim doświadczeniem. Polecam !!!!! (1) Nazywam się Mirosława S. kurs nauki jazdy robiłam w innej szkole, która... Mirosława Stępa Polecam (1) 95% trasy jaką miałem na egzaminie przejeździłem na kursie! Gorąco polecam!... Adrian TOMASZ IS THE BEST! (1) Chcę z czystym sumieniem polecić szkołę jazdy "Elcar" a przede wszystkim... Karolina Zbyszek Sochaj - Najlepszy instruktor (1) Do ELCAR trafiłam po 3 niezdanym egzaminie (cały kurs robiłam w innej... Alicja Beata - opinia (1) Po kilku niezdanych egzaminach dostałam namiary do Pana Krzysztofa... Beata Brawo ELCAR - Zdane za 1 razem :) (1) Myślę że jedno słowo tłumaczy wszystko - PROFESJONALIZM. :) Świetna bsługa i... Przemysław Ożgo Elcar i p. Marzena W. (1) Dziękuję Krzyśkowi G. z czerwonego Punto za profesjonalną naukę, która... Marzena Wacławska Elkaschool - gdynia (1) Szkoła wymagająca ma zasady, rzetelna , ma dobre sprawne samochody polecam... wkrzysztof Elcar i pan Zbigniew Sochaj (1) Teoria: Miło i przyjaźnie wytłumaczona. Odpowiedzi na każde pytania kursantów... Michał p. Marek Klimczak (1) Uczyłam się w Sopocie w ....mi nic nie dało. Po spotkaniu z Panem Markiem od... Patrycja 3 RAZY TAK :) (1) Przed wybraniem szkoły do nauki jazdy przeglądałam opinie internautów i... Paulina Część nr 1 :D (1) W Gdyńskiej Szkole Jazdy EL-CAR wykupiłam pakiet ośmiu godzin dodatkowych... Karolina