Czy polecam? TAK TAK TAK! (1) Naukę w gdyńskiej szkole ELCAR rozpoczęłam, zachęcona pozytywnymi opiniami na... Marta Polceam wszystkim! (1) Polecam wszystkim szukającym dobrej szkoły prawa jazdy. Ośrodek z prawdziwego... Piotr R. polecam (1) Poszłam z polecenia przyjaciółki (która zdała za pierwszym razem)- teorie... MR
Polecam !!!! (1) Polecam wszystkim szkołę jazdy El-Car. Miałam niewymowną przyjemność uczenia... Roma POLECAM TEN OSK (1) Polecam szołe jazdy ELCAR .Bardzo profesjonalne przygotowanie kursantów do... Gabi Polecam (1) Egzamin zdany za 1 razem (21.04). Fachowa obsługa w spokojnej atmosferze, OSK... Michał Polecam każdemu!!! (1) Bardzo polecam szkołę ELCAR!!!W szczególności instruktora Krzysztofa... Ola Polecam Wszystkim (1) Już na teorii zostałem miło zaskoczony. Znakomite materiały szkoleniowe,... Wojtek Robak The best school (1) Szeroki ukłon w strone mojego instruktora Pana Krzysztofa Grądalskiego!!!... Wojciech Zawadzki POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) Witam 16.04.2010 zdałam prawko, fakt, że dopiero za 5 razem, ale to tylko i... Alicja Polecam wszystkim !!! (1) Serdeczne podziękowania dla ELCARU za naukę. Dzięki instruktorowi Jackowi... Paulina Podziekowania dla Pana Zbigniewa Sochaja ! (1) Zapisałam się do Pana Zbigniewa Sochaja na dodatkowe jazdy, po tym jak nie... kasia Ja mam już prawko :) (1) Robiłam kurs w innej szkole jazdy i dwukrotnie oblałam plac. Wtedy... Ania Polecam - Pan Krzysztof Grądalski jest najlepszy !!!! (1) Byłam typowym laikiem!! Zero kontaktu z samochodem!!! Pan Krzysztof to... Madzia Za 1 razem !!! Wielkie dzięki p.Tomku ! (1) Nauka z " Elcarem" to czysta przyjemność, polecam wszystkim! Wykłady... Marcin ZDAŁAM ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM!!! (2) W Elcar'ze podobało mi się już od zajęć teoretycznych. Wykłady były super,... alka24 ElCar rządzi! (1) Najlepsza szkoła jazdy jaką można znaleźć w Gdyni! Czysty profesjonalizm! A... Ania Paszkiewicz Podziękowania dla Wojciecha Łuczak (1) Dzis zadałem prawo jazdy za pierwszym podejściem, instruktor fantastyczny... Mateusz Pawlak Z ElCarem zdasz za pierwszym razem :D (1) Polecam ElCar najlepszą szkołę jazdy w Gdyni. Dzięki niej zdasz za pierwszym... Katarzyna Pawłowska Polecam (1) Treść opinii: Wszystkch chętnych, którzy w najbliższym czasie wybierają... zenobia