The best school (1) Szeroki ukłon w strone mojego instruktora Pana Krzysztofa Grądalskiego!!!... Wojciech Zawadzki POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) Witam 16.04.2010 zdałam prawko, fakt, że dopiero za 5 razem, ale to tylko i... Alicja Polecam wszystkim !!! (1) Serdeczne podziękowania dla ELCARU za naukę. Dzięki instruktorowi Jackowi... Paulina
Podziekowania dla Pana Zbigniewa Sochaja ! (1) Zapisałam się do Pana Zbigniewa Sochaja na dodatkowe jazdy, po tym jak nie... kasia Ja mam już prawko :) (1) Robiłam kurs w innej szkole jazdy i dwukrotnie oblałam plac. Wtedy... Ania Polecam - Pan Krzysztof Grądalski jest najlepszy !!!! (1) Byłam typowym laikiem!! Zero kontaktu z samochodem!!! Pan Krzysztof to... Madzia Za 1 razem !!! Wielkie dzięki p.Tomku ! (1) Nauka z " Elcarem" to czysta przyjemność, polecam wszystkim! Wykłady... Marcin ZDAŁAM ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM!!! (2) W Elcar'ze podobało mi się już od zajęć teoretycznych. Wykłady były super,... alka24 ElCar rządzi! (1) Najlepsza szkoła jazdy jaką można znaleźć w Gdyni! Czysty profesjonalizm! A... Ania Paszkiewicz Podziękowania dla Wojciecha Łuczak (1) Dzis zadałem prawo jazdy za pierwszym podejściem, instruktor fantastyczny... Mateusz Pawlak Z ElCarem zdasz za pierwszym razem :D (1) Polecam ElCar najlepszą szkołę jazdy w Gdyni. Dzięki niej zdasz za pierwszym... Katarzyna Pawłowska Polecam (1) Treść opinii: Wszystkch chętnych, którzy w najbliższym czasie wybierają... zenobia Basia - opinia (1) El-CAR to szkoła nauki jazdy naprawdę godna polecenia. Wczoraj zdałam... Basia Świetna szkoła polecam! (1) Zdałem za 2 razem, pierwszy raz przez stres zawaliłem. Dzięki szkole i... Michał.M Świetna szkoła !! (1) Dziś rano zdałem egzamin za pierwszym razem. Jest to zasługa świetnych... Łukasz F SUPER SZKOŁA...... (1) NO WIĘC DZISIAJ JUŻ MOGĘ SIĘ POCHWALIC ,ŻE JESTEM W GRUPIE TYCH SZCZĘŚLIWYCH... MAGDA Super szkoła! (1) Jestem naprawdę zadowolony z poziomu kursu i wyników. Uczył mnie p. Krzysztof... Krzysztof Malinowski Dzięki! (1) Dzięki ! Zdałem za drugim razem(pierwsze zawaliłem na własne życzenie)! Nie... Mateusz Zarudzki Prawko tylko Krzysiem Grondalskim...... (1) Polecam szkołę ELCAR. Mają najlepiej wyszkoloną kadrę. Nauka z instruktorem... Agata Polecam............. (1) Długo "zbierałam się", żeby zrobić prawo jazdy..... i okazało się, że wybór... Ewa.G.