Z ELCARem naprawdę zdaje się za 1 razem! (1) Już przy zapisywaniu się na kurs bardzo spodobała mi się ta szkoła jazdy.... Marta Z ELCAR-em się zdaje. (1) Szkołę jazdy ELCAR oceniam na 6. Nie może być inaczej skoro po kursie tam... Krzysztof WIELKIE DZIĘKI DLA CAŁEJ EKIPY EL-CAR (1) Właśnie zdałam za pierwszym razem egzamin z prawa jazdy! Mój sukces... Anita Kowalska
PeReS - kat A. (1) Nic dodać nic ując ;] wszystko sprawnie,szybko i profesjonalnie ;] Tylko... Peres Plecam ;D (1) Szczerze polecam tą szkołę, bardzo miła atmosfera. Zdałam za drugim razem, a... Ola NAJLEPSZA SZKÓŁKA!!! (1) Teorie zdałam za drugim razem, ale za to jazde za pierwszym. Miła atmosfera,... Martyna K. EL-CAR !! (1) Teoria przeprowadzana jest szybko i bardzo profesjonalnie. (uwinąłem się z... Jakub Kamiński za pierwszym razem!!! (1) zdałem za pierwszym razem. świetna szkoła jazdy, cierpliwi i perfekcyjnie... j.g. Dzięki Tomku! (1) Kończyłem pół roku temu kurs w innej szkole, dwa razy podszedłem do... Kris Super szkoła. Zdałam za 1 razem !!!!!!!! (1) Bardzo dziękuje za miłą atmosferę na wykładach z teorii. Dzięki też dla... Marta Zdałam za pierwszym razem !!!!!!! (1) Witam wszystkich . Do szkoły EL-CAR trafiłam z polecenia znajomych , i nie... Agata Polewaczyk Polecam ELCAR !!! (1) Polecam ELCAR wszystkim osobom, którzy chcą bez stresu zrobić kurs i zdać... Agnieszka Dziękuje (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Krzysztofa Grądalskiego :) za cierpliwość,... jarecki 6423381 TYLKO ELCAR!!! (1) Egzamin zdałem za pierwszym razem! Zajęcia teoretyczne ekstra, nie sposób... Rutek Zdałem za drugim razem :)) (1) Dzięki tej szkole zdałem za Drugim razem.!!!! Jestem szczęśliwym posiadaczem... Arek Elcar szkoła, której można zaufać. (1) Swój sukces ZDANIA ZA DRUGIM RAZEM zawdzięczam wielu miłym osobom pracującym... Dorota R. polecam (1) Zdałam dziś egzamin za pierwszym razem i już niedlugo bede szczesliwa... Monika H. Polecaaam! (1) Serdeczne podziękowania za wyjątkową naukę w tej szkole;) Przemiła obsługa i... Kasia W. Mam prawko! (1) Kurs na prawo jazdy zrobiłam w innej szkole. W Elcar wykupiłam tylko 3h przed... Jola POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) Serdeczne podziękowania dla El-caru,a w szczególności dla p. Marka Klimczaka... Dorota B.