Zdałam za pierwszym razem! :D (1) Jestem bardzo zadowolona z Elcar'u i gorąco polecam tą szkółkę każdemu. Jest... Nat Polecam (1) Jeździłem z Panem Krzysztofem. Polecam z całego serca. Tłumaczy wszystko... Dobiasz ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!!!!!!!!!!! (1) Jeździłam z p. Zbigniewem Sochajem. Jestem bardzo zadowolona, dużo się... Alicja
Zdałem za pierwszym razem -POLECAM!!! (1) Egzamin państwowy zaliczony za pierwszym razem. Polecam szkołę ELCAR Artur Grajewski Nareszcie zdałam!!! (1) Zdałam za 5 razem, a wszystko za sprawą ogromnego stresu. Najpierw jeździłam... Marta SUper Szkoła 1000% (1) Wszystkim którzy nie chcą marnować czasu oraz pieniędzy polecam ośrodek ELCAR... Anna K. elcar is the best (1) Elcar to szkoła godna polecenia: oferuje dogodne terminy kursów,... nauczycielka Za pierwszym razem !!! (1) Wielkie dzięki Panie Tomku za gruntowne przygotowanie do egzaminu !Pełna... Adam Polecam! (1) Wielkie podziękowania dla DARKA! Jazdy z tym instruktorem to czysta... Justyna Hebel Witam, (1) W końcu udało się:)))))) Dziękuję bardzo całemu zespołowi EL-CAR!!! Jestem... Agnieszka Grążka Za pierwszym razem (1) Wielkie podziękowania dla całego ELCAR-u za kurs na prawko kat A.... Adam B. PODZIĘKOWANIA DLA PANA KRZYSZTOFA GRADALSKIEGO!! (1) Świetna szkoła, począwszy od wykładów aż do ostatniej jazdy. Serdecznie... Magda polecam :) (1) Świetna szkoła! Egzamin zdałam za 2razem ;) 32godziny zajęć praktycznych to... Magda POLECAM !!! (1) Polecam wszystkim szkołę EL-CAR !!! Bardzo przyjazna atmosfera podczas nauki,... Agnieszka Naczk :) (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę. Miałam bardzo dobrego instruktora, zdałam... Justyna ZA WSZYSTKO DZIĘKI!!! (1) SUPER SZKOŁA. WSZYSTKO OCENIAM NA 6. POZDR. DLA TOMKA ... ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM ! (1) Najlepsza szkoła w Gdyni to "ELCAR" ! Teoria prze prowadzana w bardzo miłej... Patrisz ELCAR - PROFESJONALIZM W KAŻDYM WYMIARZE! (1) Pozytywne wrażenie już od początku załatwiania formalności w biurze. Świetna... Agnieszka K. Za pierwszym razem!!! :):):) (1) ELCAR = gwarancja zdania za pierwszym razem:) i nie są to puste słowa.... Marcin K. Mistrzostwo ! (1) Mój pobyt w Elcarze to naprawdę świetny czas. Co prawda przez wypadek losowy... Wojti