Chcesz zdać za pierwszym/drugim razem? ZAPISZ SIE DO ELCAR! (1) Zdecydowanie polecam wszystkim myślącym o prawku :) Jak nie wiesz jakiego... Marek Jeśli nie wiesz kogo wybarac, wybierz pana Marka Klimczaka:D:D:D (1) Okularki nosi w lecie słuchaweczkę w uchu ma Marek Klimczak zwie się Tobie... Ola & Axel Rafał Gajewski - opinia (1) Organizacja- zawsze pomocna, b. wyrozumiała i cierpliwa Pani w biurze.... Rafał Gajewski
Polecam (1) Jestem po egzaminie, zajęcia teoretyczne były bardzo przyjemnie... Agata pozytywna (1) Dziękuje Panu Zbyszkowi ;D Paulina Bladowska Leszek - opinia (1) Polecam Jestem po egzaminie -wynik pozytywny.Dziękuję instruktorowi Piotrowi... Leszek TAK, TAK, TAK! 3 x na Tak :-) (1) Zdałam!! Troszkę spóźnione, ale serdeczne podziękowania dla całej ekipy... Martyna ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!! (1) Szczerze polecam szkołe ELCAR!!! Wykłady prowadzone przez Karola były... Asia S. Najlepsza szkoła jazdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zdałem za 2 razem ale to moja wina.Wielkie dzięki dla Piotrka Ćwieląga który... Staszek POLECAM (1) POLECAM WSZYSTKIM TĄ SZKOŁĘ JAZDY ,DZISIAJ ZDAŁEM ZA 2 RAZEM.SZCZEGÓLNE... PIOTR.K Pozdrowienia dla Pana Piotra :) (1) Witam, pragnę szczerze polecić Szkołę ELCAR, nauki Pana Karola wchodzą w... Michał T Najlepsza Szkola Jazdy W Gdyni! ;) (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę! :) Wielkie podziękowania dla... Justyna zaje-fajnie (1) świetne wykłady,pełne humoru słowem luzackie-polecam.Bardzo dzięki wykładowcy... krzysztof ZBYSZEK SOCHAJ !!!!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu w ELCARze, najpierw teoria przebiegała w... Paulina W. polecam! ;) (1) Szkoła świetnie przygotowała mnie do egzaminu, który zdałam w 1szym terminie!... Gosia Świetna szkoła (1) Chciałem polecić wszystkim ELCAR jako szkołę jazdy, obsługa w biurze... Bartosz EL CAR ! EGZAMN ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM ! SWIETNA SZKOLA ! (1) Szczerze moge polecic szkole EL-CAR . Dzis o godzinie 17.58 zdalem ezgamin za... Maciej Pytlik POLECAM - EGZAMIN ZDANY ! ZA PIERWSZYM RAZEM (1) Szczerze moge polecic szkole EL-CAR . Dzis o godzinie 17.58 zdalem ezgamin za... Maciek Zdałem za 1 razem !!! (1) Chciałbym wszystkim osobom, które chcą zapisać się na prawko, a jeszcze nie... Jacek trochę rozczarowana (2) ogólnie przygotowanie na wykładach oceniam na 5 jednak jazdy z p. Zbyszkiem... magda