Podziekowania dla p.Wojtka (1) Chcesz zdać prawko?Bez pośpiechu, użyj wdzięku i uśmiechu, kiedy siadasz przy... Wioleta Zdałam za pierwszym razem !!!! (1) witam 18 czerwca zakończyłam jazdy , cały kurs zajął mi niecałe 1.5 miesiąca.... Anna S. od MB 124 ;] Tak trzymać (1) Zdałem za pierwszym razem, nic dodać nic ująć. Jako instruktora polecam Pana... Marcin
Podziękowania dla Piotra Ćwieląga. (1) Egzamin na A zdany za pierwszym razem, polecam tego instruktora. Pełen... Piotr Kategoria A (1) Miałem przyjemność jeździć pod okiem Piotrka. Co jest bardzo ważne - Piotr to... Patryk R. REWELACJA! (1) Obsługa na najwyzszym poziomie, wspaniali instruktorzy z nowymi samochodami,... Sławek Szczyglak Zdałem dzięki Wojtkowi (1) Jeździć uczył mnie Wojtek, który jest najlepszym instruktorem w Gdyni! Trasę... Michał Osuch Super szkoła!! (1) Zapisałem sie do tej szkoły na początku 2011 roku, i jestem w pełni... Paweł Chcesz zdać za pierwszym/drugim razem? ZAPISZ SIE DO ELCAR! (1) Zdecydowanie polecam wszystkim myślącym o prawku :) Jak nie wiesz jakiego... Marek Jeśli nie wiesz kogo wybarac, wybierz pana Marka Klimczaka:D:D:D (1) Okularki nosi w lecie słuchaweczkę w uchu ma Marek Klimczak zwie się Tobie... Ola & Axel Rafał Gajewski - opinia (1) Organizacja- zawsze pomocna, b. wyrozumiała i cierpliwa Pani w biurze.... Rafał Gajewski Polecam (1) Jestem po egzaminie, zajęcia teoretyczne były bardzo przyjemnie... Agata pozytywna (1) Dziękuje Panu Zbyszkowi ;D Paulina Bladowska Leszek - opinia (1) Polecam Jestem po egzaminie -wynik pozytywny.Dziękuję instruktorowi Piotrowi... Leszek TAK, TAK, TAK! 3 x na Tak :-) (1) Zdałam!! Troszkę spóźnione, ale serdeczne podziękowania dla całej ekipy... Martyna ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!! (1) Szczerze polecam szkołe ELCAR!!! Wykłady prowadzone przez Karola były... Asia S. Najlepsza szkoła jazdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zdałem za 2 razem ale to moja wina.Wielkie dzięki dla Piotrka Ćwieląga który... Staszek POLECAM (1) POLECAM WSZYSTKIM TĄ SZKOŁĘ JAZDY ,DZISIAJ ZDAŁEM ZA 2 RAZEM.SZCZEGÓLNE... PIOTR.K Pozdrowienia dla Pana Piotra :) (1) Witam, pragnę szczerze polecić Szkołę ELCAR, nauki Pana Karola wchodzą w... Michał T Najlepsza Szkola Jazdy W Gdyni! ;) (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę! :) Wielkie podziękowania dla... Justyna