Na plus! (1) Wykłady i nauka jazdy w bardzo miłej atmosferze, egzamin zdany za pierwszym... Wojtek Polecam!!! (1) Bardzo luzacka atmosfera na wykładach wszystko to dzięki Panu Karolowi :D... Anka Wybierz ELCAR mają WSPANIAŁYCH INSTRUKTORÓW (1) Zmieniłam szkołe na Elcar , w trakcie nauki jazdy.Ponieważ w poprzedniej... Regina
polecam instruktora p. Wojciecha Ł.!!!! (1) Dziś zdałam za pierwszym razem. (...) Wykupiłam dodatkowe lekcje w Elcar i to... Magda Jak najbardziej polecam :) (1) Polecam na 110% :) Teoria przedstawiona w sposób przejrzysty, oczywisty,... Agnieszka Jeśli chcesz zdać za pierwszym razem tylko ELCAR !! (1) W 100% POLECAM. Teoria przedstawiona w ciekawy i zrozumiały sposób. Jazdy z... Piotr Kat. "A", szczerze polecam !!!!!!!!!!! (1) Jak najbardziej polecam. Szybko, kompetentnie i bez stresu. Jazdy motocyklem... MUNDI SZCZERZE POLECAM (1) Wszystko jest na sześć.Najbardziej ze wszystkich na szóstkę zasługuje pan... Ada GORĄCO POLECAM ;) (1) Po 3 miesiącach poruszania się już własnym autkiem wspominam wciąż ze... Mateusz B. Jak zdać za pierwszym razem... (1) Z pełną odpowiedzialnością stwierdzam,że trafiłam pod najlepsze skrzydła! I... Monika świetna szkółka! (1) Jestem bardzo zadowolona. Teoria oraz jazdy bardzo dobrze prowadzone. Miła... Kasia Po prostu świetnie! ;) (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem instruktorów pracujących w Elcarze. Jazdy... Tomasz Kempa Dobra szkoła. (1) Szkoła fajna, Wykłady lajtooowe dzieki Panu Karolowi, miła atmosfera ;p Jazdy... Kasia Opinia o szkole (1) Witam. Korzystałem z usług szkoły Elcar. Jazdy miałem z Panem Wojtkiem... Piotr Cejrowski Jeśli kat. A - to tylko z panem Piotrem! :) (1) Nie mogłam trafić lepiej! Pomimo tego, że mam już kategorię B, z... Milena KAT A - PIOTR ĆWIELĄG (1) Wszystkim niezdecydowanym zastanawiającym się nad wyborem szkoły w GDYNI... JUSTYNA R. Egzamin zdany ! (1) Może nie za pierwszym razem, ale i tak bardzo polecam ta szkołę ! Szczególnie... Wojtek Egzamin zaliczony za pierwszym razem !!! (1) Polecam szkołę elcar wszystkim nie zdecydowanym. Rewelacyjne podejście do... Adrian T. EGZAMIN ZA PIERWSZYM? ŻADEN PROBLEM :D (1) Wczoraj zdałem egzamin na kat. B za pierwszym razem. Także mogę w 100%... Konrad POLECAM SERDECZNIE! (1) SZKOŁA Z ŚWIETNĄ ATMOSFERĄ, KONKRETNA, NA WYSOKIM POZIOMIE. POZDROWIENIA DLA... W.