GORĄCO POLECAM ;) (1) Po 3 miesiącach poruszania się już własnym autkiem wspominam wciąż ze... Mateusz B. Jak zdać za pierwszym razem... (1) Z pełną odpowiedzialnością stwierdzam,że trafiłam pod najlepsze skrzydła! I... Monika świetna szkółka! (1) Jestem bardzo zadowolona. Teoria oraz jazdy bardzo dobrze prowadzone. Miła... Kasia
Po prostu świetnie! ;) (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem instruktorów pracujących w Elcarze. Jazdy... Tomasz Kempa Dobra szkoła. (1) Szkoła fajna, Wykłady lajtooowe dzieki Panu Karolowi, miła atmosfera ;p Jazdy... Kasia Opinia o szkole (1) Witam. Korzystałem z usług szkoły Elcar. Jazdy miałem z Panem Wojtkiem... Piotr Cejrowski Jeśli kat. A - to tylko z panem Piotrem! :) (1) Nie mogłam trafić lepiej! Pomimo tego, że mam już kategorię B, z... Milena KAT A - PIOTR ĆWIELĄG (1) Wszystkim niezdecydowanym zastanawiającym się nad wyborem szkoły w GDYNI... JUSTYNA R. Egzamin zdany ! (1) Może nie za pierwszym razem, ale i tak bardzo polecam ta szkołę ! Szczególnie... Wojtek Egzamin zaliczony za pierwszym razem !!! (1) Polecam szkołę elcar wszystkim nie zdecydowanym. Rewelacyjne podejście do... Adrian T. EGZAMIN ZA PIERWSZYM? ŻADEN PROBLEM :D (1) Wczoraj zdałem egzamin na kat. B za pierwszym razem. Także mogę w 100%... Konrad POLECAM SERDECZNIE! (1) SZKOŁA Z ŚWIETNĄ ATMOSFERĄ, KONKRETNA, NA WYSOKIM POZIOMIE. POZDROWIENIA DLA... W. Polecam! (1) Właśnie zdałam egzamin-wielkie dzięki dla Krzysztofa i całej ekipy firmy!... Iwona Polecam ! (1) Szkolka jest rewelacyjna :) prawko zdane a to dzieki Robertowi z ktorym... Dominika Natus - opinia (1) Super szkoła zdałam za 1 razem. Mili, sympatyczni i opanowani instruktorzy.... Natus Polecam! (1) Wybrałem tą szkołę na chybił trafił i jestem bardzo zadowolony. Dzięki Panu... Dag REWELACJA :D (1) Kurs teoretyczny w 6 dni - krótko, sprawnie i efektywnie :) Pan Karol... Kasia Zdałem za pierwszym razem. (1) Polecam. Dobra baza szkoleniowa i "niedorżnięte auta", świetny wykładowca... Tomasz Na TAK! (1) Jak najbardziej polecam!:) Zajęcia teoretyczne jak i praktyczne... Agnieszka POLECAM! (1) Gorąco polecam EL-CAR, zdałam za 3cim razem, ale dwa oblane tylko i wyłącznie... oliwia