Piotrek Kat A (1) Polecam jak najbardziej. Zdawałem kat.A u Piotra. Na luzie bez stres-owo.... Michał Polecam:) (1) W końcu zdałam!!!, po jazdach doszkalających u Pana Marcina Kundy, który... Monika Kat. A - POLECAM!! (1) Świetna szkoła jazdy a w szczególności instruktor jazd Piotr który ma super... Michał
Wojtek - opinia (1) Teoria prowadzona jest przez swietnego psychologa, ktory ma duze... Wojtek Ewa - opinia (1) wszystkim kandydatom na kierowców motocykli polecam :D teoria prowadzona w... Ewa Prawo jazdy kat. A (1) zdałem za pierwszym razem.bardzo dobra szkoła jazdy. Jeżeli chodzi o praktykę... Patryk POLECAAAAAMMMMM (1) Miałem przyjemność jeździć z panem Zbyszkiem Sochajem,który wykonał prace nie... mariusz Polecam :) (1) Wszystkim niezdecydowanym polecam ELCAR. To niewątpliwie najlepsza szkoła w... Monia KAT. A SUPER SZKOŁA!! (1) Polecam wszystkim kurs na kat. A!!! Wykłady z Panem Karolem super wszystko... Rafał Najwyższa jakość usług (1) Długo zwlekałam z prawem jazdy ale gdy w końcu zdecydowałam się iśc na kurs,... Magda Polecam! (1) Egzamin udało mi się zdać za pierwszym razem, głównie dzięki panu Sławomirowi... Arek Zdałaaaam prawko ;D (1) Posłuchałam rad znajomych którzy z powodzeniem zdali egzamin i zapisałam się... Bogusia Zdałam za PIERWSZYM razem! (1) Polecam z całego serca. Mimo nudnego materiału na wykładach Pan Karol... Karolina :)) (1) Polecam wszystkim przyszłym kursantom. Po pierwsze za miłą, szybką i... Kasia :) (1) Jak najbardziej szkoła godna uwagi! Pani w sekretariacie bardzo miła,... Asia Zdane za 1 razem (1) Wszystko w najlepszym porządku, jazdy z panem Sławomirem Wąsik czysta... Mikołaj za pierwszym (1) razem zdane. to chyba o czymś świadczy. ale zacząć trzeba od początku: tak... asia - skrzypaczka Polecam (1) Polecam ELCAR Gdyńska szkoła jazdy, wszystko na rękę klienta, żadnych... Szymek Gorąco polecam! (1) Zajęcia wykładowe z Panem Karolem były świetne. Weekendowy kurs bardzo... Wojtek M. Filip - opinia (1) Egzamin zaliczony za pierwszym razem. Polecam instruktora Marka Klimczak... Filip