Tylko z Panem Robertem :) (1) Robert uczył moja siostrę parę lat temu i zdała za pierwszym razem, wczoraj... Szymon Serdecznie polecam! (1) Pani Agnieszka z biura, teoria z Karolem i praktyka z Wojtkiem - wszystko na... Magda serdecznie polecam (1) Jestem bardzo zadowolona, że akurat tą szkółkę prawa jazdy wybrałam. Prawko... Paulina
Polecam (1) Nauka teorii przebiegła bardzo szybko, jazda również przebiegła bardzo... Justyna Pozdrawiam (1) Wielkie podziękowania dla pana Roberta S. ktory profesjonalnie przygotowal... Welma KURS (1) Właśnie zdałem egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem. Chciał bym bardzo... Marcin Polecam ELCAR, aszczególnie instruktora Roberta. (1) witam, jestem świeżo upieczonym kierowcą, który dzięki profesonalizmowi... Krzysiek Swirbutowicz Polecam Elcar-dobra szkoła. (1) Trafny wybór szkoły nauki jazdy - egzamin zaliczony za pierwszym podejściem a... Marcin C. El-Car to najlepsza szkoła jazdy!!! Zdałem za pierwszym razem ;)) (2) El-car to najlepsza szkoła jazdy. Szczerze mówiąc troche surowe zasady... jakub romanowicz polecam jazdy z p. Zbyszkiem (1) Szkoła bardzo dobra, wykłady świetnie prowadzone i w sposób zrozumiały. Jeśli... Agnieszka Kategoria A - za I razem. (1) Kto jest najlepszym instruktorem na świecie? PIOTR ĆWIELĄG. Dzisiaj zdałam... Pod Ochroną Kat. A z Piotrem - najlepsza jedym słowem :) (1) Mogłabym się rozpisywać ale najlepsza reklamą jest fakt że nie pomyliłam się... Malwina ;) Tylko Elcar :) (1) Bardzo dobra szkoła w której podchodzą profesjonalnie do kształcenia... Karolina :) Świetna szkoła jazdy!!! (1) Z przekonaniem polecam szkołę jazdy ELCAR:) Bez problemu zdałam za 1-szym... Patrycja Szybki kurs za przystępną cenę (1) Zajęcia teoretyczne przebiegły szybko i sprawnie w wesołym klimacie :) Jeżeli... Mario Super! ;) (1) Zdałam za 2 razem! Świetna szkoła jazdy. Bardzo miła pani w biurze. Jako... Daria Zdane za pierwszym razem:))Polecam pana Marcina (instruktora) (1) zdane za pierwszym razem:))Polecam pana Marcina (instruktora) Teoria bardzo... MACIEK Polecam (1) Elcar to bardzo fajna szkola jazdy, z nią zdałam prawko za 1 razem :) zaczęło... Asia Karol - opinia (1) Polecam szkołę jazdy ELCAR. Zdałem za pierwszym razem !!! Egzamin w... Karol Polecam jak najbardziej! (1) Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście! Pan Zbyszek rozwiał wszelkie moje obawy... Robert