Polecam Elcar (1) Polecam wszystkich tę szkołe. Dobrze mnie przygotowała na teorie i praktyke i... Szymon POLECAM! (1) Bardzo polecam tę szkołę! Jeśli chcecie wiedzieć co i jak to tylko tutaj!... Mateusz Polecam (1) Polecam serdecznie szkołę jazdy ELCAR. Zajęcia teoretyczne z Panem Karolem i... Robert
BARDZO POLECAM! (1) Wybrałam Elcar ponieważ wszystkie opinie o tej szkole były świetne. Nie... Ania Polecam w Gdyni (1) Polecam ELCAR miałem przyjemność współpracowania z Krystianem,wytłumaczy i... Ralf Polecam ELCAR super szkoła jazdy. (1) Egzamin zaliczony za pierwszym razem. Bez stresu była bardzo dobrze... Agata NAJLEPSZQA SZKOŁA JAZDY W 3MIEŚCIE!POLECAM WSZYSTKIM (1) WSZYSTKIM TYM KTÓRZY MAJA DYLEMAT I NIE WIEDZA jaka szkołę jazdy wybrać,... Beata ;) (1) Witam , chciałbym bardzo polecic szkole. otoz bez zadnego problemu zdalem za... Marek Bień Godna polecenia (1) Polecam tą szkołę świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego. Zdałem... Tiger Dobra szkoła jest dobra :D (1) Chociaż wydawało mi się, że zrobienie ze mnie kierowcy będzie niemalże... Magdalena Polecam! (1) Szkoła godna polecenia! Panie w biurze bardzo miłe. Teoria z Panem Karolem... magda ELCAR - Najlepsza szkoła w Gdyni (1) Porządna szkoła z profesjonalną obsługą. Szkolenie teoretyczne na wysokim... Józef Król Polecam (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy,szczególnie Pana Krystiana.Po 4 niezdanych... Plińska Izabela Egzamin z ELCAR to rzeczywiście formalność (1) Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony. Teoria podana w bardzo przystępny... Radek Gorąco polecam (1) Nowy egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem, praktyczny zdany za... Michał Szkoła godna polecenia (1) Szkoła naprawdę godna polecenia. Obsługa w biurze jest super, wykłady miałam... Agnieszka Bardzo dobra szkoła (1) Witam, chciałem wszystkim polecić naukę w tej szkole. Mnie osobiście... Marek Polecam szkołę Elcar (1) Polecam wszystkim szkołę Elcar. Profesjonalna i bardzo miła obsługa, szkoła... Agnieszka Tylko ELCAR!!!! (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym razem!!! A to dzięki Wam Elcar! Najlepsza szkoła... Ania Sobczyk Gorąco polecam !! (1) Trafiłam z polecenia "tubylców" jako że jestem spoza Trójmiasta.... Judyta