Polecam również szkołę (1) Świetna szkoła z profesjonalną obsługą. Instruktorzy - miałem kilku ze... Witek Super!! (1) Super szkoła! Dziękuję za naukę jazdy u instruktora Krystiana. Szczególnie... m.k. :) (1) We wrześniu robiłam kurs prawka w ELCARze. Wykłady prowadzone zrozumiale,... Anka
POLECAM! (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem - trzeba coś więcej... Artur :) (1) Grono wspaniałych ludzi, profeska szkolenie, miła atmosfera i pełen relax za... Beata Raiter Zdecydowanie polecam ELCAR :) (1) Egzamin zdany za pierwszym razem! Lekcje prowadzone profesjonalnie, bez... Kasia Szkoła naprawdę godna polecenia (1) Przeglądałem różne oferty szkół, ale ELCAR był najciekawszy. Zajęcia z... Wojtek ;) (1) Mogę spokojnie polecić ELCAR. Pełna profeska. Wykłady jak wykłady, dużego... Endrju Jestem za :) (1) Wcześniej nie jeździłem autem, ale z ELCARem okazało się, że to nie problem.... Marcin To jest to! (1) Super szkoła. Jestem bardzo zadowolona. Robiłam prawko w tej szkole i zdałam... Karina Dobry wybór szkoła godna polecenia. (1) Rewelacyjną szkoła nauki jazdy ELCAR . Zapisałem się na kurs w sierpniu dziś... Adam Sadowski perfekto (1) Wykupiłam tylko dodatkowe godziny i zdałam z tą szkołą przy pierwszym... nita Gorąco Polecam (1) Zajęcia teoretyczne w kameralnych grupach, w przyjemnej atmosferze, sala... JJ Zajęcia (1) W miłej i rodzinnej atmosferze - przy kawce lub herbatce i ciasteczku. Karol... Olga 24 zadowolona :) (1) jestem zadowolona z kursu na prawko kategorii B. Jasne zasady, spoko jazdy i... malami tak (1) Elcar to fajna szkola. Nauka mozna powiedziec, ze z przyjemnoscia (o ile o... polim. Elcar (1) Konkretni ludzie. Mi się podobało, no i zdałam za pierwszy razem!! Wykłady... Mira Takk (1) Tak dla elcar. Jeździłem z moim imiennikiem. Zdałem za pierwszym razem.... Krystian Porzadna szkola jazdy (1) Porzadna szkola jazdy. Super zajecia z teorii z p. Karolem i niezapomniane... Artur Rewelacja! (1) Elcar to rewelacyjna szkoła. Pan Karol pokaże w ciekawy sposób nawet... K.K