Egzamin zdany za 1 razem - polecam szkołę jazdy ELCAR (1) Długo szukałam szkoły jazdy, po namowie znajomych ,którzy polecili mi ELCAR... Magda Porządna szkoła (1) Godna polecenia, bardzo dobra szkoła, zarówno w zakresie teorii, jak i... Wojtek Martyn - opinia (1) Kurs prawa jazdy rozpoczęłam w innej gdyńskiej szkole, która pozostawia... Martyn
asia - opinia (1) dzisiaj zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem miałam dwóch... asia Polecam (1) Szkoła pełna zaufania, profesjonalne wykłady i obsługa. Pan Zbigniew nauczył... Marcin Strzał w dziesiątke! (1) Powiem krótko i na temat, jeśli oni mnie nauczyli i zdałem za pierwszym razem... Łuuukaaasz 60 seconds :p (1) Dzisiaj zdałam! :D W El-Car miałam 4 instruktorów. Pierwszy ok, drugi i... Aneta Polecam z czystym sercem, a zwłaszcza instuktora Zbyszka (1) Ze szkoły ELCAR skorzystałam chcąc odnowić swoje zapomniane już umiejętności... Agnieszka Tommy - opinia (1) Wspaniała szkoła. Zajęcia teoretyczne w luźnej i miłej atmosferze. Praktyka... Tommy Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolonym klientem szkoły El-car, zajęcia teoretyczne jak i... Kamil Polecam! (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie, zarówno w obsłudze administracyjnej... AM Szczerze POLECAM! (1) Kurs robiłam w Gdańsku w innej szkole. Po trzech niezdanych egzaminach,... Gosia POLECAM !!! (1) Bardzo miła obsługa w biurze. Szkoła warta polecenia ! Bardzo polecam Pana -... XYZ Polecam!! (1) Polecam tę szkołę, zdałam za drugim razem, moich dwóch kolegów za pierwszym:)... :) Dobra szkoła jazdy (1) Egzamin zdałam za drugim razem. Bardzo ciekawie prowadzone zajęcia z teorii.... Dominika P Bardzo dobry kurs prawa jazdy (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki jazdy w Elcarze. Miła atmosfera i... Dominika szkoła godna polecenia! (1) Profesjonalne podejscie całej obsługi- Pani Agnieszki w biurze, Pana Karola... Aleksandra Strzyżewicz Zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem, dziękuję, polecam tylko ELCAR (1) Hura !!!, dziś 16-01-2013r o godz. 16:05 do 16:56 za pierwszym razem zdałem... Mariusz Szkudlarz Polecam!! (1) EL-CAR to ośrodek w pełni profesjonalny. Wspaniała obsługa, pozdrawiam... Konrad POLECAM:) (1) Kurs robiłam w innej szkole jazdy, niestety wyniesione z niej umiejętności... Paula