Polecam :) (1) Jazdy w tej szkole bardzo przyjemne. Pan Krystian zawsze chętnie rozmawiał... Ola polecam (1) Na kursie z teorii bardzo podobało mi się, że był szybki. Nie była to godzina... Miro Moja opinia (1) Ja podobnie jak Małgosia, przeniosłem się z innej szkoły, której nie warto tu... Marcin
Polecam (1) Dzisiaj zdałem prawko, za pierwszym razem! a od zapisania się na kurs, minęły... Igor P Opinia (1) Byłam w innej szkole jazdy, ale niestety instruktor nie kwapił się aby... Malgosia Polecam ELCAR (1) Jestem zadowolony z całego kursu. Bardzo rzetelnie poprowadzona teoria. Z... albert Dzięki (1) Ta szkoła jest świetna.Nie ma sensu szukać innej.Bardzo jasne i ciekawe... Krzysiek R. Serdeczne podziękowania (1) Serdeczne podziękowania dla p. Krystiana za skuteczną naukę jazdy. Egzamin... konkol :) !! (1) Chciałbym serdecznie podziękować Panu Marcinowi! Cenne rady i wyrozumiałość w... Alan ELCAR REWELACJA (1) Witam, właśnie zakończyłem szkolenie na kategorię "A". Do szkoły trafiłem z... Paweł H. jupi! (1) Jestem naprawdę zadowolona z elcaru. Pełny profesjonalizm instruktorów... duda Polecam :) (1) Świetni instruktorzy (w szczególności Krystian!), miła atmosfera, świetne... Agnieszka ]=:) (1) Bardzo fajny klimacik w szkole. Pani Agnieszka bardzo miła i pomocna.... waski TEz polecam elcar (1) Ja tak samo jak poprzednicy polece Elcar. Mily klimat, fajna obsluga. Szybko... lancm. Polecam Elcar (1) Super szkoła. Najbardziej przypadły mi do gustu zajęcia z teorii z p.... maurycy Polecam również szkołę (1) Świetna szkoła z profesjonalną obsługą. Instruktorzy - miałem kilku ze... Witek Super!! (1) Super szkoła! Dziękuję za naukę jazdy u instruktora Krystiana. Szczególnie... m.k. :) (1) We wrześniu robiłam kurs prawka w ELCARze. Wykłady prowadzone zrozumiale,... Anka POLECAM! (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem - trzeba coś więcej... Artur :) (1) Grono wspaniałych ludzi, profeska szkolenie, miła atmosfera i pełen relax za... Beata Raiter