Gorąco polecam ( kat. A) (1) Kurs e-learning bardzo fajny dla ludzi, którzy nie mają fizycznie czasu na... Krzysiek fajna szkoła (1) Jazdy były naprawdę spoko! Autko praktycznie nowe, więc prowadziło się... marek Polecam! (1) Przede wszystkim miła atmosfera, świetni instruktorzy (szczególnie polecam p.... Magda
Adi opinia (1) Myślałem, że nie uda się zdać prawka za pierwszy razem, bo jednak 30 godzin... Adi Świetna szkoła (1) Wykłady były w porządku. Ważniejsze jednak dla mnie by jazdy. Wcześniej... Karol Polecam (1) Bardzo dobry sposób nauczania, wiedza zostaje na długo. Jazdy prowadzone... Michał zdane za 1 razem (1) Bardzo miło wspominam tą szkołę jazdy. Kończyłam kurs w grudniu i zdałam... Gosia fajna szkoła (1) Jestem zadowolona z ELCARu. Uczyłam się jeździć w styczniu. Miła atmosfera na... marta Polecam (1) Bardzo fajnie mi się jeździło w elcarze. Wcześniej byłam w innej szkole, ale... Klaudia ok (1) Cieszę się, że trafiłem do Elcaru. Zdałem prawko za 1 razem. Teoria do... sikor ok (1) bardzo przyjemna szkola. fajni instruktorzy (szczegolnie pan K, z ktorym... wac :) (1) Jestem bardzo zadowolony z nauki w ELCARze. Zdałem egzamin za pierwszym... Berni Polecam (1) Polecam szkole ELCAR, poniewaz jest bardzo profesjonalna. Sama teoria byla... Karolina polecam (1) Bardzo rzetelne podejście do sprawy. Wykładowca zabawny, z dużym... Jarek :) (1) Fajna szkoła z fajnymi ludźmi. Chodziłem na wykłady z teorii z kilkoma... mich Prosto i na temat :) (1) Miałem kategorie b1 i musiałem wyjeździć 20h. Instruktor Krystian idealnie... Kapi fajna szkola (1) polecam kurs kategorii B w elcarze. wyklady ok, a jazdy faktycznie na luzie,... mar Polecam (1) Ekstra! Polecam Elcar. Jeździłem z instruktorem Krystianem. Fajnie tłumaczy... Artur DZIĘKUJĘ ELCAR ! (1) No to prawko zdane za pierwszym razem! bardzo dziękuję ELCAR za wszystko!... Karooolina :) Bardzo polecam :) (1) Ekstra szkoła jazdy. Byłam wcześniej w innej gdyńskiej szkole, ale porażka po... anka