Karolina - opinia (1) Właśnie dziś odebrałam moje prawo jazdy. Chciałabym bardzo serdecznie polecić... Karolina POLECAM (1) Jeździłem z Panem Robertem S. naprawdę profesjonalne przygotowanie nie tylko... Mateusz dzięki! (1) Zaje... szkoła. Dobra lokalizacja na 10 lutego - miałam akurat rzut beretem.... Martyna
Oczywiście polecam. (1) Co tu dużo pisać, polecam serdecznie wszystkim. Atrakcyjna cena i... Szymon O. Dobra szkoła (1) Bardzo dobrze prowadzona teoria, co jest raczej rzadkością. Sensownie... Agata Polecam! (1) Zdecydowanie polecam ElCar! :) Teoria prowadzona w ciekawy sposób, bez nudy.... Ewelina Zdany egzamin (1) Świetna szkoła, szkolenie teoretyczne jak i praktyczne odbywało się w miłej... Weronika Opinia Agi (1) W Elcarze korzsystałam z dodatkowych jazd. Chciałam, aby ktoś z zewnątrz (nie... Aga Opinia Maciek (1) Jazdę samochodem odbywałem z p. Krystianem. Co tu dużo pisać - super -... Maciek Za pierwszyn razem :) (1) ELCAR wybrałam na podstawie opinii na trojmiasto.pl i nie żałuję.... Marta Beti - opinia (1) Kurs prawa jazdy w szkole Elcar przebiegał w bardzo miłej atmosferze, obsługa... Beti Zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu w Elcarze. Szybko i porządnie. Teoria w... Mati Jak najbardziej polecam. (1) Obsługa bardzo miła. Pan Marek jest genialnym instruktorem, nigdy nie... Asia Damian (1) Nic dodać nic ująć po prostu polecić taką szkołę jazdy jak zarówno tak... Damian Adi (1) ELCAR polecam baaardzo :) Fajny klimacik podczas teorii ;) Na jazdach nie... Adi Kamil - opinia (1) Polecam szkołę Elcar, a w szczególności instruktora jazdy p.Roberta, który... Kamil Opinia Adriana (1) Potrzebowałem szybko mieć prawko. W elcarze kurs teoretyczny trwał tydzień, a... Adrian Mega (1) Wybrałem tą szkołe i nie załuje Elcar jest mega teoria leci szybko i miło a... Michał Jupi! (1) W końcu udało się zdać prawko :) 2 razy próbowałam - szkoliłam się w innej... Ela Opinie Emil (1) Sugerowałem się opiniami na trojmiasto.pl i dobrze zrobiłem :) Wybrałem elcar... Emil