el car opinia (1) Prawko zdalem bez problemowo. Obsulga oraz caly przebieg kursu wypadlo... Janusz M-V ELCAR (1) Szkoła jazdy godna polecenia.! Pan Krystian S. spokojnie ale konkretnie... wiola POLECAM ELCAR !!! (1) Zdałam :))))))) Wydawało mi się to niemożliwe, bo stres na egzaminie nie do... Ela
Elcar (1) Jak najbardziej polecam Elcar :) Swietne przygotowanie instruktorow do... Marta P. Kamiil - opinia (1) Polecam szkole , egzamin teoretyczny ii praktyczny zdalem za piierwszym razem... Kamiil Znakomicie! (1) Wykupiłem u nich kurs na A2+B, nigdy nie pożałuję tej decyzji, uczył mnie Pan... Mateusz Krauze Elcar (2) Jestem bardzo zadowolona z Elcar, szkołę wybrałam sama i nie żałuję. Robiłam... Nikola P. Polecam (1) hej, egzamin praktyczny zdany za pierwszym podejściem:) także dzielę się... K. Marcin N. opinia (1) W Elcarze skorzystałem z dodatkowych jazd przed egzaminem. Chciałem sprawdzić... Marcin N. strzał w dziesiątkę to Elcar Gdynia (1) Jeżeli chcesz nauczyć się jeździć idealnie, aby zdać prawko za pierwszym... Jola !! (1) Zdałem prawko za pierwszym razem, a to wszystko dzięki Elcarowi! :) Fajne... Marcin Polecam (1) Na prawdę polecam, miła obsługa i bardzo sympatyczny, wyrozumiały instruktor.... Asia endriu (1) Świetna szkoła, uczyłem się tu i nie żałuję. Prawko za pierwszym podejsciem... endriu Polecam (1) A ja szczególnie polecam pana Roberta. Jazdy z nim są przyjemne, bez żadnych... Nicola Adam T. opnia (1) kurs minal mi bardzo szybko. nawet teoria, ktora jest uwazana przez... Adam T. Jestem zadowolony (1) Szybki kurs, miła obsługa. Wcześniej próbowałem już jazdy autem gdzieś po... Łukasz Opinia Ali (1) Zaczynałam kurs razem z moją przyjaciółką (ona w innej szkole). Ja... Ala Dzięki Marcin! (1) Zwykło się mawiać, że do trzech razy sztuka i faktycznie, z mojego trzeciego... Marta Sz. Polecam (1) Zdałam za pierwszym razem, cena kursu do przeżycia, szczególnie polecam... myxo OSK Elcar Gdynia - POLECAM (1) Bardzo dobra szkoła. Szkolenie teoretyczne jak i praktyczne odbywało się na... Michał