Polecam elcar i instruktora Krystiana ;) (1) Cały kurs pierwsza klasa. Instruktor Krystian- pełen profesjonalizm wszystko... Ania Elcar (1) Świetna obsługa, kontakt, miła atmosfera. Szkoła spełnia swoje zadanie w... Marcin Elcar (1) Szkołę znalazłam w internecie i okazało się, że był to świetny wybór - kurs z... Agata
Super (1) Wszystko super, polecam teorie w domu i instruktora Marcina. Sama przyjemność... Konrad ELCAR (1) Szczerze polecam. Świetne przygotowanie teoretyczne i praktyczne. Jazdy... Bartek el car opinia (1) Prawko zdalem bez problemowo. Obsulga oraz caly przebieg kursu wypadlo... Janusz M-V ELCAR (1) Szkoła jazdy godna polecenia.! Pan Krystian S. spokojnie ale konkretnie... wiola POLECAM ELCAR !!! (1) Zdałam :))))))) Wydawało mi się to niemożliwe, bo stres na egzaminie nie do... Ela Elcar (1) Jak najbardziej polecam Elcar :) Swietne przygotowanie instruktorow do... Marta P. Kamiil - opinia (1) Polecam szkole , egzamin teoretyczny ii praktyczny zdalem za piierwszym razem... Kamiil Znakomicie! (1) Wykupiłem u nich kurs na A2+B, nigdy nie pożałuję tej decyzji, uczył mnie Pan... Mateusz Krauze Elcar (2) Jestem bardzo zadowolona z Elcar, szkołę wybrałam sama i nie żałuję. Robiłam... Nikola P. Polecam (1) hej, egzamin praktyczny zdany za pierwszym podejściem:) także dzielę się... K. Marcin N. opinia (1) W Elcarze skorzystałem z dodatkowych jazd przed egzaminem. Chciałem sprawdzić... Marcin N. strzał w dziesiątkę to Elcar Gdynia (1) Jeżeli chcesz nauczyć się jeździć idealnie, aby zdać prawko za pierwszym... Jola !! (1) Zdałem prawko za pierwszym razem, a to wszystko dzięki Elcarowi! :) Fajne... Marcin Polecam (1) Na prawdę polecam, miła obsługa i bardzo sympatyczny, wyrozumiały instruktor.... Asia endriu (1) Świetna szkoła, uczyłem się tu i nie żałuję. Prawko za pierwszym podejsciem... endriu Polecam (1) A ja szczególnie polecam pana Roberta. Jazdy z nim są przyjemne, bez żadnych... Nicola Adam T. opnia (1) kurs minal mi bardzo szybko. nawet teoria, ktora jest uwazana przez... Adam T.