Najlepsi (1) Zdecydowanie polecam ELCAR. Świetnie przygotowują do egzaminów oraz... Agnieszka Krzysiek - opinia (1) Dzięki szkole ELCAR jestem kierowcą już od tygodnia... Świetne przygotowanie... Krzysiek Pełen profesjonalizm! (1) Po tym, jak upadła szkoła SuperOSK, nie miałam wielkiego wyboru - nie... Benita
Tylko ELCAR! (1) Jestem wielkim szczęściarzem, że trafiłem do gdyńskiej szkoły nauki jazdy... Łukasz Sikorski Polecam! (1) Szkołę ELCAR polecam za pełen profesjonalizm, wysoki poziom nauczania,... Beata POLECAM Z CALEGOSRCA (1) Polecam szkole z calego serca. Wyklady prowadzone w sposob zrozumialy jak i... Ola ELCAR-szkoła kturą polecam (1) Szkołę wybrałam przypadkowo i oczywiście ją polecam. Moim instruktorem był... myszka Najlepsza Szkoła w Trójmieście :) (1) To co wydawało mi sie niemożliwe dzisiaj stało się faktem , dzieki... Lidka Brawo ELCAR!!! (1) Gdynia powinna być dumna, że ma OSK z prawdziwego zdarzenia!!! Pełen... Marcin ELCAR najlepsza szkoła! Gorąco polecam! :-) (1) Polecam szkołę ELCAR, a w szczególności Pana Krzysztofa Kozikowskiego!... Martyna NAJLEPSZA SZKOŁA ZE WSZYSTKICH! (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. Wszystko na super poziomie, korzystałem... NajlepszyKursant ELCAR - serdecznie polecam ! (1) Teoria zdana za pierwszym razem z maksymalnym wynikiem, praktyka też za... Sk Polecam :) (1) Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy Elcar. Przede wszystkim bardzo miło... Szymon Najlepsza szkoła jazdy w Gdyni ! Polecam !!! (1) W szkole jazdy dokąd chodziłam instruktor podchodził do mnie jak do... Milena Gumińska POLECAM! (1) Jezeli ktokolwiek z Was zastanawia sie jeszcze jaka szkole jazdy wybrac, aby... Martyna Zdane za pierwszym razem! (1) Zdecydowanie polecam szkołę jazdy Elcar. Kursy teoretyczne na miejscu są... Łukasz Bardzo polecam szkołę jazdy ELCAR!!! (1) Jestem zadowolony z wyboru tej szkoły jazdy. Zdałem za pierwszym razem dzięki... Mikołaj Bardzo polecam (1) Po kursie w innej szkole jazdy nie umiałam zbyt wiele.Wzięłam dodatkowe jazdy... Elwira Kurs uzupełniający - POLECAM (1) Wykupiłem kurs dodatkowy, bo od ostatnich porażek upłynęło sporo czasu.... KK Prawo jazdy zdane za PIERWSZYM razem! (1) Opcja e-learning jest bardzo dobra dla tych, którzy sporo pracują i nie mają... Mateusz