Szkoła zdecydowanie warta polecenia (1) Przeszedłem kurs na kat. B i 19 grudnia 2017 zdałem egzamin w PORD. Wspaniały... Kuba nauczą każdego jeździć (1) Teorię miałem w domu, więc mogę tylko powiedzieć, że materiały do nauki... Jarecki Prawojazdy kat. A (1) Polecam nauki u instruktora Piotra. Pokazuje duzo ułatwien ktore pozniej... Łukasz
Polecam (1) Zapisałem się na kurs a i b w tej szkole za namową znajomych i efekt jest... Bartek K. NAJLEPSZA SZKOŁA! (1) Super! Jestem bardzo, bardzo zadowolona, najlepsza szkoła w Gdyni. Zajęcia... Magdalena Stryczyńska Zdecydowane TAK! (1) Przyszłam na kurs jako kompletny laik - bez wcześniejszego kontaktu z... Justyna Świetne przygotowanie (1) Kurs przeszedłem szybko, fachowo, zdałem za pierwszym razem. Dziękuje Panu... Szymon Jest super (1) Wszystko na fajnym poziomie, pani w biuerze bardzo mila i pomocna, teoria- po... Alicja Polecam szkołę (1) Profesjonalne podejście, świetna i przyjemna atmosfera. Na początku byłem... Jakub Zadowolona i polecam dobra szkoła jazdy (1) Do tej szkoły trafiłam z polecenia i nie żałuję. Miła obsługa w biurze,fajna... Ada Najlepsi!! (1) Po kilkuletniej przerwie postanowiłam wrócić do tematu prawa jazdy z... Paulina P. Polecam!! (1) Po długiej przerwie zdecydowałam się zrobić kurs od nowa, sugerowałam się... Emila Polecam :) (1) Super współpracowało mi się z Elcarem, od wykładów z Panem Krzysiem, przez... Ola Śmieszek Polecam w 100% (1) Wybierając szkołe nauki jazdy sugerowałam się przede wszystkim opiniami na... Joanna A. Najlepsza szkoła w Gdyni!! (1) Polecam Wszystkim Elcar profesjonalna obsługa, wykwalifikowani instruktorzy !... Joanna A. ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Gorąco polecam wszystkim Szkołę Jazdy ELCAR! Jeśli ktoś ma wątpliwości jaką... Magda Zdałem za pierwszym razem (1) Szkoła super zdałem za pierwszym razem ! Nigdy przedtem nie siedziałem za... Kamil Najlepsza Szkoła Jazdy !!! - Polecam ;) (1) Gorąco polecam ELCAR - Najlepsza Szkoła Jazdy ! Szczególnie najlepszego... Marysia Gorąco polecam :) (1) Tę szkołę nauki jazdy z czystym sumieniem polecam. Teoria z Krystianem... Aleksandra Prosto i przyjemnie (1) Kurs ekspresowy na prawo jazdy A. W biurze wszystko zawsze sprawnie i szybko.... Michal