Wspaniała! (1) Sądzę, że jest to jedna z lepszych szkół w Gdyni! Kurs teoretyczny skończony... Daria Zdecydowanie na tak ! (1) Polecam tą szkołę egzamin zaliczony za pierwszym razem. Wielkie dzięki dla... Anna Herek Polecam (1) Po nieudanej przygodzie z prawem jazdy sprzed 4 lat w szkole o której lepiej... Justyna Borys
Serdecznie polecam (1) Z tą szkołą jazdy za pierwszym razem zdalem prawo jazdy. Nie zastanawiajcie... Szymon Szkoła zdecydowanie warta polecenia (1) Przeszedłem kurs na kat. B i 19 grudnia 2017 zdałem egzamin w PORD. Wspaniały... Kuba nauczą każdego jeździć (1) Teorię miałem w domu, więc mogę tylko powiedzieć, że materiały do nauki... Jarecki Prawojazdy kat. A (1) Polecam nauki u instruktora Piotra. Pokazuje duzo ułatwien ktore pozniej... Łukasz Polecam (1) Zapisałem się na kurs a i b w tej szkole za namową znajomych i efekt jest... Bartek K. NAJLEPSZA SZKOŁA! (1) Super! Jestem bardzo, bardzo zadowolona, najlepsza szkoła w Gdyni. Zajęcia... Magdalena Stryczyńska Zdecydowane TAK! (1) Przyszłam na kurs jako kompletny laik - bez wcześniejszego kontaktu z... Justyna Świetne przygotowanie (1) Kurs przeszedłem szybko, fachowo, zdałem za pierwszym razem. Dziękuje Panu... Szymon Jest super (1) Wszystko na fajnym poziomie, pani w biuerze bardzo mila i pomocna, teoria- po... Alicja Polecam szkołę (1) Profesjonalne podejście, świetna i przyjemna atmosfera. Na początku byłem... Jakub Zadowolona i polecam dobra szkoła jazdy (1) Do tej szkoły trafiłam z polecenia i nie żałuję. Miła obsługa w biurze,fajna... Ada Najlepsi!! (1) Po kilkuletniej przerwie postanowiłam wrócić do tematu prawa jazdy z... Paulina P. Polecam!! (1) Po długiej przerwie zdecydowałam się zrobić kurs od nowa, sugerowałam się... Emila Polecam :) (1) Super współpracowało mi się z Elcarem, od wykładów z Panem Krzysiem, przez... Ola Śmieszek Polecam w 100% (1) Wybierając szkołe nauki jazdy sugerowałam się przede wszystkim opiniami na... Joanna A. Najlepsza szkoła w Gdyni!! (1) Polecam Wszystkim Elcar profesjonalna obsługa, wykwalifikowani instruktorzy !... Joanna A. ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Gorąco polecam wszystkim Szkołę Jazdy ELCAR! Jeśli ktoś ma wątpliwości jaką... Magda