Zdałem za pierwszym razem (1) Szkoła super zdałem za pierwszym razem ! Nigdy przedtem nie siedziałem za... Kamil Najlepsza Szkoła Jazdy !!! - Polecam ;) (1) Gorąco polecam ELCAR - Najlepsza Szkoła Jazdy ! Szczególnie najlepszego... Marysia Gorąco polecam :) (1) Tę szkołę nauki jazdy z czystym sumieniem polecam. Teoria z Krystianem... Aleksandra
Prosto i przyjemnie (1) Kurs ekspresowy na prawo jazdy A. W biurze wszystko zawsze sprawnie i szybko.... Michal Polecam dobrą szkołą jazdy! (1) Polecam Elcar, kurs rewelacyjny i teoria i praktyka. Egzamin zdany za... Krzysztof B. Świetnie! (1) Myślałam, że jeśli nigdy nawet nie siedziałam za kierownicą, zdobywanie... Olka Elcar:) (1) mała filigranowa kobieta a pasji i wiedzy ogrom. Gorąco polecam Panią... justyna Najtaniej, naj;epiej więc po co przepłacać (1) Polecam kat A i B przeszła praktycznie bezproblemowo dzięki Piotrkowi na A i... Sebastian Polecam ELCAR :) (1) Szkołę wybrałam sugerując się opiniami w internecie. Prawo jazdy zdane... Paulina Prawko za pierwszym razem. (1) Szkołę tą wybrałam z polecenia moich znajomych i się nie zawiodłam. Dziś już... Monika K. Polecam ELCAR. Najlepsi ! (1) Przez namowę znajomego skorzystałam z kursu w tej szkole nauki jazdy. Nie... Sandra Polecam (1) Bardzo polecam, najlepsza szkoła, dobrze się tam wyuczyłem oraz bardzo... Mateusz Polecam! Elcar gdynia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gdyni! Serdecznie polecam! pewne zdanie... Michał OPINIA (1) Z całego serducha polecam ELCAR. Wybrałam teorie w domu, ale zaledwie kilka... Laura Zajebista szkoła jazdy 👍 (1) Prawo jazdy zdane przy pierwszym podejściu :) Instruktor kompetentny i... Magda Polecam!! (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem, to najlepiej... Paulina Polecam serdecznie! (1) Skorzystałam z nauki teorii w domu. Naukę jazdy miałam przyjemność odbywać z... Agata POLECAM! (1) Polecam wszystkim! Jazdy z p. Kasią to całą przyjemność :)! Dominika Polecam (1) Nikt z moich znajomych nie uczył się w tej szkole. Zasugerowalem sie opiniami... Rafał Najlepsza szkoła, najlepszy instruktor! (1) Skorzystałam z teorii w domu i egzamin teoretyczny zdany już za 3 razem. Moim... Monika