ELCAR !!! (1) Najlepsza szkoła! Najlepsza kadra! Teoretyczna część kursu przeprowadzona w... Emilia Zdecydowanie polecam ! (1) Zdecydowanie polecam Elcar a w szczególności jazdy z p. Krystianem S. :-) W... Marta Prawko Tylko w Elcar .Polecam (1) Serdecznie dziękuje za mega przygotowanie do egzaminu , który został zdany za... Maciej D
Opinia o ośrodku szkolenia kierowców Elcar Gdynia (2) Będąc absolwentem OSK Elcar w Gdyni rekomenduję wybór tej szkoły jazdy, gdyż... Szymon Olejnik Świetne przygotowanie a koszta mniejsze. (1) Szkółka Elcar jest naprawdę dobra, zajęcia ciekawie prowadzone, a wszystkie... Adam Staniewski Elcar na medal! (1) Najlepsza szkoła w 3mieście. Przed rozpoczęciem kursu wszyscy w około... Filip F. Mikołaj Sielski - opinia (1) Dzisiaj odbyłem egzamin praktyczny w PORD. Teoria w palcu a praktyczny...... Mikołaj Sielski I mi sie udało:):) (1) Witam I nawet mi się udało. Ktoś kto nigdy się nie interesował jazdami i... Kasia Prawo jazdy tylko w ELCARZE (1) Do tej szkoły zapisałam się w marcu tego roku i nie żałuje. Fajne zajęcia... Olka Elcar= prawko w kieszeni !!! (1) Serdecznie polecam Elcar!!! Jest to najlepsza szkoła jazdy w gdyni! Z tą... Norbert Elcar Gdynia (1) Szkole wybralam przypadkowo. Pierwsza osoba, z ktora mialam kontakt, jest... Elzbieta W końcu zdałam :) (1) Co prawda miałam tam tylko parę godzin jazd dodatkowych, ale jak najbardziej... J Perfekcyjnie (1) Miałem przyjemność jeździć z panem Markiem Klimczakiem z czego się bardzo... Paweł POLECAM! (1) Miałem przyjemność wykupić dodatkowe 6h jazdy przed egzaminem w tejże szkole,... Kuba Polecam serdecznie! (1) Wszystko w najlepszym porządku:).. Bardzo dobre przygotowanie do... Wojtek Polecam elcar i instruktora Krystiana ;) (1) Cały kurs pierwsza klasa. Instruktor Krystian- pełen profesjonalizm wszystko... Ania Elcar (1) Świetna obsługa, kontakt, miła atmosfera. Szkoła spełnia swoje zadanie w... Marcin Elcar (1) Szkołę znalazłam w internecie i okazało się, że był to świetny wybór - kurs z... Agata Super (1) Wszystko super, polecam teorie w domu i instruktora Marcina. Sama przyjemność... Konrad ELCAR (1) Szczerze polecam. Świetne przygotowanie teoretyczne i praktyczne. Jazdy... Bartek