Sonia - opinia (1) Jako świeżo upieczony kierowca i jako szkoleniowiec, z całego serca polecam... Sonia Michał G. - opinia (1) profesjonalizm. Dzisiaj (25.05.2021r.) udało mi się zdać egzamin praktyczny... Michał G. Karolina - opinia (1) Najlepsza szkoła w 3mieście. Instruktor Krysitian to instruktor z powołania,... Karolina
Jakub - opinia (1) Polecam szkołę ELCAR, potrafią przygotować tak, że na egzamin idzie się... Jakub Marek - opinia (1) Praktyka zdana za pierwszym razem, bardzo polecam instruktora Krystiana.... Marek Angelina - opinia (1) Zdałam dziś egzamin kat.B za 1 razem ! :) za co bardzo dziękuję ELCAR w... Angelina Jan - opinia (1) Bardzo przyjemna obsługa dobra cena polecam instruktora Krzysztofa N Jan Świetna szkoła! (1) Poziom nauczania, kadra oraz wyposażenie na najwyższym poziomie. Kontakt... Malina Polecam kurs w szkole Elcar (1) Zakończyłam kurs na kat. B w tej szkole i jestem bardzo zadowolona z tego,... Jagoda Jarosław W. - opinia (1) Jest to bardzo dobra szkoła. Zdecydowanie polecam i dziękuję za szkolenie. W... Jarosław W. Profesjonalnie (1) w najlepszej cenie w Gdyni. Polecam. KK Polecam (1) Każdy może mieć marzenie. Moje, to jazda motocyklem. Spełniło się. Dzięki... Bela Bezkonkurencyjnie! (1) W wieku 18 lat robiłem tu kat. B i A2. Zdałem obie kategorie za pierwszym... Mateusz Polecam ! (1) Szczerze polecam szkołę ElCar Gdynia. Poziom nauczania wysoki. Bez problemu... Joanna Polecam bardzo! (1) Szkoła jak najbardziej wartościowa! Świetny, bardzo informatywny kurs... Hubert - Już Kierowca! Szkoła godna polecenia (1) Polecam bardzo szkołę elcar miła obsługa przy zapisywaniu się na kurs teorie... Michał OSK godny polecenia! (1) Szkoła bardzo dobrze przygotowała mnie przed egzaminem. Bardzo cenię sobie... Jakub Beat - opinia (1) Szkoła jazdy godna polecenia ! Zdałam Prawo jazdy za 1 razem, instruktorem... Beat Kurs kat. B (1) Instruktorzy podchodzą profesjonalnie do kursantów. Są bardzo cierpliwi i... Klaudia Świetne (1) Serdecznie polecam ELCAR!! A w szczególności Panią Kasię za jej cierpliwość,... Kursantka