Oliwia - opinia (2) Bardzo polecam szkołę Elcar. Zajęcia teoretyczne prowadzone w miłej... Oliwia Patrick - opinia (2) Nauczanie na najwyższym poziomie, w niezwykle efektywny sposób. Patrick Marcin - opinia (2) Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę na pochwałę zasługuje... Marcin
Robert Grabowski - opinia (1) Serdecznie polecam szkółkę, profesjonalne, luźne podejście, świetne... Robert Grabowski Sonia - opinia (1) Jako świeżo upieczony kierowca i jako szkoleniowiec, z całego serca polecam... Sonia Michał G. - opinia (1) profesjonalizm. Dzisiaj (25.05.2021r.) udało mi się zdać egzamin praktyczny... Michał G. Karolina - opinia (1) Najlepsza szkoła w 3mieście. Instruktor Krysitian to instruktor z powołania,... Karolina Jakub - opinia (1) Polecam szkołę ELCAR, potrafią przygotować tak, że na egzamin idzie się... Jakub Marek - opinia (1) Praktyka zdana za pierwszym razem, bardzo polecam instruktora Krystiana.... Marek Angelina - opinia (1) Zdałam dziś egzamin kat.B za 1 razem ! :) za co bardzo dziękuję ELCAR w... Angelina Jan - opinia (1) Bardzo przyjemna obsługa dobra cena polecam instruktora Krzysztofa N Jan Świetna szkoła! (1) Poziom nauczania, kadra oraz wyposażenie na najwyższym poziomie. Kontakt... Malina Polecam kurs w szkole Elcar (1) Zakończyłam kurs na kat. B w tej szkole i jestem bardzo zadowolona z tego,... Jagoda Jarosław W. - opinia (1) Jest to bardzo dobra szkoła. Zdecydowanie polecam i dziękuję za szkolenie. W... Jarosław W. Profesjonalnie (1) w najlepszej cenie w Gdyni. Polecam. KK Polecam (1) Każdy może mieć marzenie. Moje, to jazda motocyklem. Spełniło się. Dzięki... Bela Bezkonkurencyjnie! (1) W wieku 18 lat robiłem tu kat. B i A2. Zdałem obie kategorie za pierwszym... Mateusz Polecam ! (1) Szczerze polecam szkołę ElCar Gdynia. Poziom nauczania wysoki. Bez problemu... Joanna Polecam bardzo! (1) Szkoła jak najbardziej wartościowa! Świetny, bardzo informatywny kurs... Hubert - Już Kierowca! Szkoła godna polecenia (1) Polecam bardzo szkołę elcar miła obsługa przy zapisywaniu się na kurs teorie... Michał