Klaudia - opinia (1) Bardzo polecam tą szkółka każdemu. Mimo trudnych początków i strachem przed... Klaudia Martyna M - opinia (1) Kurs zrobiony w ekspresowym tempie, przekazana wiedza wystarczyła, żeby zdać... Martyna M Mariusz - opinia (1) Bardzo polecam szkołę ELCAR a szczególnie Pana Krystiana. Instruktor jest... Mariusz
Kinga - opinia (2) Bardzo polecam szkołe Elcar a szczególnie pana Krzysztofa. Skorzystałam z... Kinga Marcin - opinia (1) Miło się jeździło miła atmosfera,polecam szkółkę . Marcin Mariia - opinia (1) Polecam szkołę elcar. pan Krystian ma cierpliwe podejście. Jeżeli czegoś nie... Mariia Beata Troka - opinia (1) Bardzo dobrze oceniam moją współprace z szkołą jazdy Elcar. Kurs zarówno w... Beata Troka Adam Podolski - opinia (1) Bardzo polecam szkołę elcar. trafiłem z polecenia i nie żałuje swojego... Adam Podolski Emilia Mazur - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę ELCAR! wszystkim którzy chcą się doszkolić, oraz... Emilia Mazur Ania - opinia (2) Polecam szkołę Elcar. Instruktor jest cierpliwy i ma indywidualne podejście... Ania Oliwia - opinia (2) Bardzo polecam szkołę Elcar. Zajęcia teoretyczne prowadzone w miłej... Oliwia Patrick - opinia (2) Nauczanie na najwyższym poziomie, w niezwykle efektywny sposób. Patrick Marcin - opinia (2) Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę na pochwałę zasługuje... Marcin Robert Grabowski - opinia (1) Serdecznie polecam szkółkę, profesjonalne, luźne podejście, świetne... Robert Grabowski Sonia - opinia (1) Jako świeżo upieczony kierowca i jako szkoleniowiec, z całego serca polecam... Sonia Michał G. - opinia (1) profesjonalizm. Dzisiaj (25.05.2021r.) udało mi się zdać egzamin praktyczny... Michał G. Karolina - opinia (1) Najlepsza szkoła w 3mieście. Instruktor Krysitian to instruktor z powołania,... Karolina Jakub - opinia (1) Polecam szkołę ELCAR, potrafią przygotować tak, że na egzamin idzie się... Jakub Marek - opinia (1) Praktyka zdana za pierwszym razem, bardzo polecam instruktora Krystiana.... Marek Angelina - opinia (1) Zdałam dziś egzamin kat.B za 1 razem ! :) za co bardzo dziękuję ELCAR w... Angelina