Super, polecam (1) Robiłem kurs w czerwcu. Prawko za pierwszym podejściem zdane. Fajna atmosfera... Kamil Bardzo zadowolony! (1) Jak chcecie robić prawko to tylko w Elcarze. Mega fajni ludzie, no i do tego... Tomek M. Polecam (1) Polecam szkołę jazdy Elcar. Pełen profesjonalizm, dobry sprzęt, miła obsługa,... Marek
profesjonalna szkoła !!! (1) Witam . Polecam Elcar , pełen profesjonalizm , poziom jaki prezentują jest... Marcin Chciała napisać kilka słów o ELCARze (1) Do szkoły trafiłam dzięki opiniom z trojmiasto.pl i nie żałuję. Pan Krystian... Aneta Łukasz.D - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy!!! W szczególności instruktora p.Marcina!... Łukasz.D Opinia Mariusz (1) Jestem zadowolony ze szkolenia w ELCARze. Teoria poszła szybko i sprawnie,... Mariusz Yupi! (1) W zeszłym tygodniu zaliczyłam egzamin za pierwszy razem! W końcu będę miał... Celka :) (1) Razem z chłopakiem zapisaliśmy sie na kurs. Jeździliśmy z p. Krystianem.... Marysia opinia Małgosia (1) Poważnie podchodząca szkoła do kursanta. Podczas jazd nie zdarzyło się, żeby... Małgosia Polecam ELCAR (1) Robiłem kurs w kwietniu. Polecam szkołę. Dobra miejscówka - nie daleko od... Łuki Świetna szkoła (1) Wczoraj zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem. Wszystko za sprawą P.... Marcin Polecam!!! (1) Zrobiłem z Elcar kat.A, egzamin zdany za pierwszym razem bez żadnego... Przemek Fajne jazdy (1) Fajne jazdy z Krystianem. Naprwadę na luzie, tak jak mówi ich hasło :)... Michu Polecam ELCAR (1) Z całą odpowiedzialnością polecam to miejsce za kompetencje i pozytywną... Monika łukasz88 - opinia (1) Super szkoła :-) egzamin teoretyczny jak i praktyczny za pierwszym razem... łukasz88 Polecam (1) Zmieniałem szkołę jazdy 2 razy. Nie mogłam trafić na instruktora, który... Kami elcar! (1) Bardzo fajna szkoła. Chodziłem na kurs w lutym. PRawko za pierwszym razem.... ed opinia (1) Robiłem kurs w elcarze. Wszystko OK. Przystępna szkoła, w centrum, co dla... Bart Maciek - opinia (1) Bardzo miło wspominam kurs prawa jazdy w szkole elcar. Lekcje teoretyczne... Maciek