SUPER ELCAR :) ! (1) Świetna szkoła jazdy!!! Nauka na wysokim poziomie! Zdałem za pierwszym... MICHAŁ D. Mirka R. - opinia (1) Polecam.!!!Teoria w bardzo przyjaznej atmosferze dzięki Karolowi.Praktyka... Mirka R. Z pewnością jedna z najlepszych szkół w Trójmieście ! (1) Właśnie wczoraj zdałam egzamin na prawo jazdy:) z pewnością jest to zasługa... Ewelina z Rumi
Polecam!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ELCAR'a wszystkim szukającym szkoły jazdy.... Marcin Chała Dzięki!! (1) ZDAŁAM!! wspaniałe uczucie,a to tylko i wyłącznie dzięki bezstresowej nauce i... Karolina Profesjonalnie i z zaangazowaniem (1) Zarówno zajęcia teoretyczne, jak i praktyka, były prowadzone przez... Joanna Najlepsza szkola w Trojmiescie!!!Polecam bardzo!! (1) Najlepsza szkola jazdy!!Instruktorzy bardzo sympatyczni i bardzo... Zadowolona Polecam! (1) Serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym zdaniem prawa jazdy. Mi udało... Maciej Rewelacja :) (1) Bardzo miłe i przyjemne zajęcia teoretyczne. Bardzo przydatne rady i... Dominika Polecam! !!! (1) Egzamin zaliczony za pierwszym razem. Polecam szkołę i pozdrawiam całą... Iwona K. Prawko ma już w ręku - TYLKO ELCAR (1) Wszystkim chcącym wybrać dobrą szkołę i zdobyć uprawnione prawo jazdy gorąco... Tomek Jabłoński Opinia zdecydowanie pozytywna (1) Polecam wszystkim OSK Elcar, wykupiłam w tym ośrodku dodatkowe szkolenie... Małgosia Na plus! (1) Wykłady i nauka jazdy w bardzo miłej atmosferze, egzamin zdany za pierwszym... Wojtek Polecam!!! (1) Bardzo luzacka atmosfera na wykładach wszystko to dzięki Panu Karolowi :D... Anka Wybierz ELCAR mają WSPANIAŁYCH INSTRUKTORÓW (1) Zmieniłam szkołe na Elcar , w trakcie nauki jazdy.Ponieważ w poprzedniej... Regina polecam instruktora p. Wojciecha Ł.!!!! (1) Dziś zdałam za pierwszym razem. (...) Wykupiłam dodatkowe lekcje w Elcar i to... Magda Jak najbardziej polecam :) (1) Polecam na 110% :) Teoria przedstawiona w sposób przejrzysty, oczywisty,... Agnieszka Jeśli chcesz zdać za pierwszym razem tylko ELCAR !! (1) W 100% POLECAM. Teoria przedstawiona w ciekawy i zrozumiały sposób. Jazdy z... Piotr Kat. "A", szczerze polecam !!!!!!!!!!! (1) Jak najbardziej polecam. Szybko, kompetentnie i bez stresu. Jazdy motocyklem... MUNDI SZCZERZE POLECAM (1) Wszystko jest na sześć.Najbardziej ze wszystkich na szóstkę zasługuje pan... Ada