Zdecydowanie polecam! (1) Zachęcam wszystkich do wyboru tej szkoły. Wykłady teoretyczne prowadzone... Ola K Egzamin zdany. Moje marzenie sie spełniło. Dzięki Elcar!!! (1) Zadałam egzamin za pierwszym razem!!!! Poziom nauczania i obsługa w Elcar... Katarzyna POLECAM! p. Zbigniew Sochaj - najlepszy instruktor!!! (1) Szkołę nauki jazdy ELCAR polecę każdemu! Kurs teoretyczny przebiegł w... Monika
Marcin - opinia (1) Bardzo gorąco polecam tą szkołę , naprawdę super instruktorzy, do egzaminu... Marcin POLECAM GORĄCO !!!! (1) ŚWIETNA SZKOŁA !! ZDAŁEM EGZAMIN ZA 2 RAZEM !! MOIM BŁĘDEM ZA PIERWSZYM RAZEM... MATEUSZ CHOJNACKI Polecam! (1) Po 3 niezdanych egzaminach postanowiłam coś zmienić. Po odświeżeniu wiedzy w... wdzięczna kursantka :D El-car najlepszy!!! (1) Szkółkę tę polecam gorąco! Bardzo fajny sposób przekazywania wiedzy,... Natalia Elkar ma najlepszych instruktorów!!! (1) Witam wszystkich chciałam się podzielić swoimi doświadczeniami aby nikt nie... Ewa Szczerze polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona zarówno z kursu (przemiła atmosfera, życiowe... Agata Podziękowania dla Pana Krzysia Grądalskiego ! (1) Mogę szczerze polecić szkołę ELCAR. Dziękuję p. Krzysiowi z czerwonego punto... Madzia Ś. Super szkoła! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu jaki odbyłam w szkole jazdy elcar :) Co... Madzia Dobra Szkoła-Polecam (1) Egzamin zaliczony za pierwszym razem. Nauka w tej szkole to czysta... Daro Czy polecam? TAK TAK TAK! (1) Naukę w gdyńskiej szkole ELCAR rozpoczęłam, zachęcona pozytywnymi opiniami na... Marta Polceam wszystkim! (1) Polecam wszystkim szukającym dobrej szkoły prawa jazdy. Ośrodek z prawdziwego... Piotr R. polecam (1) Poszłam z polecenia przyjaciółki (która zdała za pierwszym razem)- teorie... MR Polecam !!!! (1) Polecam wszystkim szkołę jazdy El-Car. Miałam niewymowną przyjemność uczenia... Roma POLECAM TEN OSK (1) Polecam szołe jazdy ELCAR .Bardzo profesjonalne przygotowanie kursantów do... Gabi Polecam (1) Egzamin zdany za 1 razem (21.04). Fachowa obsługa w spokojnej atmosferze, OSK... Michał Polecam każdemu!!! (1) Bardzo polecam szkołę ELCAR!!!W szczególności instruktora Krzysztofa... Ola Polecam Wszystkim (1) Już na teorii zostałem miło zaskoczony. Znakomite materiały szkoleniowe,... Wojtek Robak