szrama - opinia (1) szkoła godna polecenia; wykłady w przyjemnej atmosferze (podziękowania dla... szrama TU SIĘ ZDAJE TYLKO ZA PIERWSZYM RAZEM !!!!!!!!!! (1) Szkoła El-Car jest godna polecenia w całej okazałości . Przyjazna atmosfera... Marcin Zdałem za pierwszym razem ! ! ! (1) Za zdanie egzaminu chciałem podziękować Panu Krzysztofowi Grądalskiemu, który... Piotr Bugała
Zdałam za pierwszym razem :-) (1) Czy osiągnięcie prawie czegoś niemożliwego przeze mnie jest możliwe?Z... Monika Super!!! (1) Gorąco polecam naukę w El Car. Wcześniej skończyłam kurs w innej szkole i mam... Magda Szkola THE BEST (1) To najlepsza szkola jaka tylko moze byc zadna sie znia nie równa atmosfera na... Zielony Zdecydowanie polecam !!! (1) Witam polecam wszystkim naukę w El-Car. Ukończyłem kurs w innej gdyńskiej... Tobiasz Barszo dziękuję p.Wojciechowi!!!!!! (1) Zdałam za pierwszym razem!! Polecam pana Wojciecha Łuczaka -świetny... Danka najlepsza szkoła w mieście :) (1) Zdałam dzięki p.Jackowi, nauczył mnie wszystkiego i bardzo dobrze. Jego... J.R pozdrowienia (1) Najlepsza szkola jazdy ze wzgledu na to,ze uczy w niej Darek... Karola SUPER:) (1) Zdalam za pierwszym razem.:) Teoria byla interesujaca bardzo dobrze... Monika Obrycka : D (1) Gdyby atmofsfera podczas egzaminu w PORDZie była tak fajna jak podczas kursu... endriu Polecam! (1) Szczerze polecam szkołę elcar, po dwuletniej przerwie skorzystałem z jazd... P.B. SERDECZNIE DZIEKIJE DARKU!!! (1) Zdałam,a w to nie wierzyłam.Pomogłeś mi dojsc do spełnienia mojego... ALEKSANDRA WOJDYŁA super (1) nauka teori - wykłady -super . praktyka -super. egzamin zdałem i smigam sobie... adam zera Paulina - opinia (1) Właśnie zdałam i to ZA PIERWSZYM RAZEM! Jeździłam z ADAMEM GRUBBĄ i lepiej... Paulina najlepsza szkoła jazdy (1) włąśnie przed chwilką zdałam, za drugim razem ale i tak w to nie wierzę!!!... magda Justyna - opinia (1) ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!! Kurs kończyłam w innej gdyńskiej szkole. Tam... Justyna Siekanowicz jazdy dodatkowe z p. Jackiem (1) Kurs ukończyłam w innej szkole, ale wszystkie jazdy dodatkowe robiłam u... Marta S.L. Polecam gorąco Super szkoła:) (1) Chcesz sie nauczyc dobrze jeździc wybierz szkołe el-car wszystkim polecam tą... Mateusz