Jola - opinia (1) Kurs nauki jazdy ukończyłam w innej szkole. Niestety egzamin nie wypadł... Jola Egzamin zdany za pierwszym razem! (1) 35 lat i ani jednej minuty za kierownicą samochodu. Można było przypuszczać,... Tomasz Kulikowski Słowa pana egzaminatora: "WYNIK EGZAMINU POZYTYWNY, DZIEKUJĘ, DO WIDZENIA! (1) WCZORAJ ZDAŁAM ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM!!! W ElCar'ze podobało mi się już... Katarzyna
Rewelacja !! Polecam każdemu kto chce zdać egzamin :) (1) Najlepsza szkoła w Gdyni i oczywiście najlepszy instruktor jazdy na jakiego... marta Polecam gorąco:) (1) Bardzo polecam ta szkołę jazdy, jezdziłam z Tomkiem (pozdrawiam cierpliwego... Ania UDAŁO SIĘ!!!! :) (1) Dzisiaj zdałam egzamin państwowy za PIERWSZYM podejściem!!! :):):) Ale nie... Paula (/Natalia :P) Polecam EL-CAR! (1) Zdałam za drugim razem, o 6 rano w Prima Aprilis ;), ale nie mogło być... izzzz Nie ważne za którym, ale jak? (1) Drodzy koledzy i koleżanki, tak czytam te wasze opinie i nikt nie wymienił... Marta K. ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) (Mój instruktor kazał mi się pochwalić,więc się skromnie chwalę;)) Dzisiaj... Asia Szulc:) Egzamin zdany za pierwszym podejsciem (1) Szkole ekstra. Wszytko szybko, miło i za przystepna cene. Nie bede sie... Damian291 DZIEKUJE CI WOJTEK !!!!!! (2) CZŁOWIEK WIELKI, CZŁOWIEK NIEZWYKŁY, CZŁOWIEK CIERPLIWY, NIEZWYKLE MIŁY I... Magda Najlepsza szkoła i najlepszy instruktor (1) Dzisiaj zdałam egzamin ;-) Chciałabym bardzo podziękowac mojemu... Karolcia Zdecydowanie POLECAM!!! (1) Polecam wszystkim szkołę EL-CAR! Wykłady prowadzone są w przyjemnej... Magda B. EL-CAR NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY!!!! (1) Fachowa kadra,miła atmosfera,super przeprowadzane wykłady teoretyczne,... Wiola Polecam wszystkim! (1) Pierwsze na co patrzyłem przy wyborze ośrodka były ceny, w tym polu El-Car... Maciek Super szkółka:-) (1) Polecam naukę w El-Car- super kadra:-))) Beata:-) rewelacja! (1) Jestem własnie po ukończeniu szkolenia praktycznego, czekam na 1. egzamin i... Natalia Super szkoła!!! Goraco polecam!!!!! (1) Chcesz sie nauczyc dobrze jeździc wybierz szkołe el-car!!!!! Atmosfera na... Patrycja Ziółkowska Bomba!!! (1) W trzy godziny jazdy nauczyłam się więcej a niżeli przez 30 w O... Daria polecam !!! (1) Niemożliwe stało sie mozliwe, zdałam dzisiaj i jestem szczęśliwa. Wcześniej... Aurelia