Pan Adam (1) Witam.Wykupiłem przed egzaminem 2 godziny jazdy u pana Adama .Szczerze... P Super szkola !!! Goraco POLECAM!!! (1) Nauka w EL-CAR to nie tylko zwykla nauta to przedewszystkim ŚWIETNA ZABAWA a... Marcin Lamk Super szkoła (1) dzieki szkole EL-CAR dzisiaj zdałem prawo jazdy i ogólnie jestem pod ogromnym... Marek
bezstresowa pierwsza jazda! (1) Witam wszystkich, Dzisiaj odbyłam swoją pierwszą jazdę samochodem.Przyznam... Monika Polecam!!! Zdałam i to za pierwszym razem:) (1) Od samego początku byłam bardzo zadowolona z tego ośrodka, miła obsługa w... Ola L Super jazda (1) Witam wszystkich, dziś zdałam za 1 razem może to łut szczęścia ale także... Ola Zdalem za 1 razem (1) Zdałem za 1 razem. Jestem bardzo zadowolony z nauki w elcar. Uczył mnie pan... Michal SUPER KURS (1) Artur to super instruktor- wszysykim serdecznie polecam. Świetne podejście do... Bożena Profesjonalizm w każdym calu ... (1) Bardzo gorąco polecam wszystkim naukę w OSK EL- CAR. Zadowolona w 100% :)... Barbara B Szkoła zdecydowanie godna polecenia!!!!!! (1) Zdecydowanie polcam naukę w OSK EL-CAR!!!Świetna atmosfera, bardzo... Ania Samanta Cień - opinia (1) Wykupiłam w ośrodku dodatkowe godziny jazdy przed egzamine dziś jezdziłam... Samanta Cień Rewelacja!!! (1) Goraco polecam! Ocena na 6 z duzym plusem. kierowca;] Maciej Jakubowski - opinia (1) Super instruktor powadzący zajęcia teoretyczne.Instruktor prowadzący kurs... Maciej Jakubowski WARTO!!!!! (1) Naprawde bardzo polecam...super atmosfera, w szczególności podziękowania dla... Beata T. super (1) szkoła bardzo godna polecenia nauke oceniam na 6 niemogłem zdać ale dzieki... Robert Dapmc Naprawdę warto ;) (1) Bardzo polecam naukę w tej szkole, a szczególnie z przesympatycznym... Daria L. Najlepsza szkoła w EL-Car!!!!! (1) Witam, Wspaniały ośrodek!!! moja decyzja była trafna Zdałam 22-XII ale... Ewa \ WITAM (1) Do EL-CARU trafiłam z innego ośrodka szkolenia i mam porównanie. Mogę... Beata W. Super instruktor !!!! (1) Po ukończonym kursie ( z marnym skutkiem i niechęcią do jazdy) w innym... Marlena K. Krzysztof S. - opinia (1) Przepisałem się na praktyke do tej szkoły i jestem bardzo zadowolony z tej... Krzysztof S.