Najlepsza szkoła w trójmieście (1) Miła atmosfera podczas nauki teoretycznej,ciekawa forma prowadzenia zajęć (mi... Marczello NAPRAWDE POLECAM !!! (1) Profesjonalna szkoła, odpowiedni czas trwania kursu, wzorowo przygotowana... Olaf POLECAM!!!! (1) Dzięki mojemu instruktorowi- Jackowi zdałam za pierwszym razem bez... gaga
POLECAM! (1) Witam, polecam tę szkołę jazdy każdemu! Moim instruktorem był Krzysztof... Jakub Nadolski REWELACJA (1) Serdeczne podziekowania dla instruktora-JACKA. Swietny profesjonalista,... Agnieszka Walczyk POLECAM! (1) Po zakończeniu kursu w innej szkole wykupiłam godziny w EL-CAR, a moim... Magda Mistrzostwo Świata ! ! ! (1) Jaka szkoła, taki egzamin- ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM! Najgorszy dzień w... Zuza;) SUPER (1) Ja co prawda "prawko" posiadam już do jakiegoś czasu, jednak dotąd nie miałam... Rizal Polecam :) (1) Gorąco polecam .. co prawda zdałem dopiero za 3 razem, ale tylko i wyłącznie... Arek K. Za pierwszym razem:) (1) Co tu duzo mowic, rewelacja:) Wyklady teoretyczne, szybko, sprawnie i... B. :) polecam! (1) Rozpoczęłam kurs nauki jazdy w listopadzie ubiegłego roku, nie sądziłam, że... K.... WOJTEK (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu w EL-CAR! Dziękuję Krystianowi za rzetelne... Asia Sz. ZDAŁAM ZA 1 RAZEM (1) Po pierwszych zajęciach z teorii wiedziałam że dobrze trafiłam ,Panie... Alicja Pan Adam (1) Po zakończeniu kursu w innej szkole wykupiłam kilka godzin w EL-CAR by... Dobromiła Ania - opinia (1) Zdałam za pierwszym razem.:-)Bardzo fajna szkoła-bardzo miła obsługa,... Ania Rewelka (1) Dokładna analiza każdego manewru i rewelacyjne szkolenie pod kątem samego... Adam Kierowca :D - opinia (1) Polecam wszystkim tą szkołę. Profesjonalne podejście do klienta, bardzo... Kierowca :D Świetne podejście, skuteczna nauka. (1) Ostatni egzamin na prawko zdawałem 8 lat temu, po 10 godzinach w Elcar udało... Tomek Pan Adam (1) 5 godzin jazd u pana Adama było bardziej efektywne niż 30 godzin spędzonych... Ania piter - opinia (1) Generalnie - rewelacja z ręką na sercu mogę polecić El car i instruktorów... piter