REWELACYJNY INSTRUKTOR KRZYŚ GRADALSKI (1) Po drugim nie zdanym egzaminie uczyłam się w jednym z OSK w Rumi, poszukałam... Ewa.B Szkoła jak marzenie (1) J/W Bullitt Podziękowania (1) Będą to nietypowe podziękowania dla Pana DARKA PIETRZAKA. Uczył naszą córkę,... rodzice TOYOTY COROLLI
Najlepsza szkoła jazdy w Gdyni ! (1) Ja swoją przygodę z prawem jazdy rozpoczęłam dawno temu ale po nieudanych... Magda POLECAM!!!!! (1) Kurs odbywałam w innej szkole nauki jazdy .Tu trafiłam przegladając opinie... B .M . Naprawde polecam ta szkole !!!! (1) Hurrra wczoraj zdalem za pierwszym razem !!! A to dzieki tej szkole a w... Kris Warto! (1) Przed kursem w szkole EL-CAR nie wierzyłam, że jazda samochodem okaże się... Beatka Zdałam!!! (1) Dziękuję wszystkim instruktorom z EL-CAR'u, z którymi miałam okazję jeździć.... Eliza Super szkoła:) (1) Witam! Do EL-CAR'u trafiłam z innego ośrodka szkolenia, więc mam porównanie.... kwiatuszek:) w EL-CAR jest dobrze:) (1) wszystkim polecam tą szkółkę! naprawde warto,jestem zadowolona.najbardziej... agatka:* DZIĘKUJĘ!!!! :-) (1) Bardzo serdecznie dziekuję wszystkim instruktorom EL-CAR'u, którzy mnie... Jadzia :-) Polecam (1) Polecam instruktora Tomka! Mile spędzony czas oraz praktyczne wskazówki,... Magda Gorąco polecam!!! (1) W szkole wykupiłam dodatkowe jazdy przed egzaminem praktycznym. Jestem bardzo... Katarzyna Zielińska Naprawde Warto !!! (1) Szkoła naprawdę dobrze uczy polecam wszystkim początkującym kierowca i także... Krystian U Super (1) Super ośrodek mało jeszcze rozpowszechniony ale godny polecenia. Dzięki... Alicja Szewczyk Ania - opinia (1) zdałam dzisiaj egzamin za pierwszym razem, a to wszystko dzięki panu... Ania NAPRAWDĘ WARTO!! (1) Zapisałam się na kurs uzupełniający i zdałam za pierwszym razem! Pan... Natalia ;) (1) Super Szkoła, super atmosfera no i szczególne podziękowania Dla Pana Artura... Łukasz Wiśniewski Jagoda - opinia (1) Do El-Caru trafiłam na kurs uzupełniający (11 godzin jazd tuż przez... Jagoda Pochwała!!!!! (1) Pomimo że nie nie uczyłam się jeździć w tej szkole chciałabym wyrazić swoją... Gosia