PolecamPolecamPolecamPolecam (1) Wielkie dzieki dla szkoly El-CAR, za profesjonalne podejscie w temacie... Gosia zdaaaalaaaam!! (1) ...a wszystko dzieki dwom najwspanialszym instruktorom - krystianowi i... ginterus (piratus?? :P) A. Pyra - opinia (1) Oto ja przed kursem na prawo jazdy: blondynka i strach w oczach na myśl o... A. Pyra
Szkoła godna polecenia (1) Kurs robiłem 5 lat temu albo i wcześniej. W EL-CAR wykupiłem 8 - godzinny... Piotr Zadałam za pierwszym razem!!!!!!! (1) Zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem, bardzo dziękuję doskonałemu... Beata U. Bardzo, bardzo pozytywnie! (1) Jako dumna posiadaczka prawa jazdy, pełna szczęścia i radości, chciałabym... Słońce-Ty-Moje "kręć szybko, jed Zdałam! i to za pierwszym razem!:) (1) EL-CAR jest szkołą godną polecenia. Najważniejsze jest to, że swoich... Oliwia Podziękowanie (1) Podziękowania kieruję w stronę Krystiana. Nauka jazdy z tym instruktorem to... Iwona Super Instruktor Darek P. (1) Bardzo miły, wesoły, cierpliwy i wyrozumiały, świetnie umiejący wszytko... Asia Justyna - opinia (1) Dziękuję najwspanialszemu instruktorowi jazdy jakiego miałam - Arturowi. To... Justyna Wielkie Dzięki Krystian... (1) Serdeczne podziękowania dla instruktora Krystian za cierpliwość,uśmiech i za... Dominika nowa szkoła a już sukces! (1) Witam, chciałabym sie podzielić z Wami moja opinią dotyczącą tej właśnie nowo... Agnieszka Rejmak Świetna szkoła!!! Super instruktor!!! (1) Wszystkim tym, którzy naprawdę nigdy nie siedzieli za kołkiem, polecam szkołę... Aguisa Lepiej nie znajdziesz! (1) Jak widać w komentarzach same panie się wypowiadają. Zatem już widać, że... Pierwszy chłopak - Michał takiego instruktora ze świecą szukać... (1) ;-) profesjonalista, pełen werwy i zaangażowania w swoją pracę, spokojny,... Toyota Corolla PODZIĘKOWANIA (1) Bardzo dziękuję Arturowi za fachową naukę jazdy, pełną wyrozumiałość i miłą... Grażyna :) (1) Co tu dużo mówić.Szkoła jest wprost fenomenalna.L-autka są ładniusie i... Anetka Egzamin zdany za 1. razem! :D (1) Właśnie wróciłam z egzaminu i po przejechaniu trasy, którą jeździłam przez... Gosia Ciszewska Zdaaaałam za 1 razem!!!! ;) (1) A wszystko dzięki wspaniałemu instruktorowi Krzysiowi Grądalskiemu i... Justyś Ogromne podziękowania!!!!!!!!!!!!!!! (1) Przede wszystkim dla Ciebie Krzysiu! Za to, że jesteś tak świetnym... Ania