Zdałem za pierwszym razem! Duży pozytyw! (1) Więc szczerze polecam szkołe każdemu, kto chce jak najmniejszym wydatkiem... Robert Podziękowania dla gdyńskiej, profesjonalnej szkoły!!! Full service !! (1) 27 września kursik zakonczyl sie wynikiem pozytywnym na egzaminie - to jest... Bogumił EL-CAR to strzał w dziesiątke...:) (1) Egazmnin zaliczony za pierwszym razem...:) Do najlepszej szkoły trafiłam... Kasia Żurawska
Szczerze Polecam każdemu :) (1) Szczerze polecam ELCAR - i przede wszystkim fantastycznych,cierpliwych... Tomek POLECAM!! (1) Wszystkim, którzy chcą nauczyć się jeździć samochodem szczerze polecam... A. Super!!!!!! (1) Elcar jest bez porównania szkołą nr 1 W Gdyni i wogle ............w całej... Anetka Wielkie podziękowania (1) Dzisiaj jest bardzo szczęśliwy dzień wreszcie zdałam prawko za 2 razem.... Renata .....:) (1) czesc wszystkim ja jeszcze uczeszczam i mam jazdy. serdecznie polecam... .....;) teorii może nauczyć każdy...praktyki tylko Oni (1) Super instruktorzy, cierpliwi, wyrozumiali i nawet mają poczucie humoru.... k.s.j. :)) (1) 5 lat temu zaczęłam kurs w innej szkole i nie miałam wyników, tylko traciłam... Aga Wielkie gratulacje! (1) Przeczytalam wszystkie opinie o szkole i ciesze sie ogromnie ze sa super... Marzenka(Ruda) blondynka też potrafi :) (1) dzisiaj zdałam prawko za pierwszym razem !!! jestem na maxaaaaaaaa szczęśliwa... blondyneczka :) Pełen profesjonalizm!! (1) Polecam wszystkim kursantom,dobre ceny,ale największą zaletą jest... Milosz M. polecam (1) swietna szkola!!naprawdę polecam!nauczylam sie tam wiecej na dotatkowych... justyna Wielkie dzięki (1) Właśnie zdałam egzamin i jestem niesamowicie szczęśliwym kierowcą!!! Po wielu... ANETA PolecamPolecamPolecamPolecam (1) Wielkie dzieki dla szkoly El-CAR, za profesjonalne podejscie w temacie... Gosia zdaaaalaaaam!! (1) ...a wszystko dzieki dwom najwspanialszym instruktorom - krystianowi i... ginterus (piratus?? :P) A. Pyra - opinia (1) Oto ja przed kursem na prawo jazdy: blondynka i strach w oczach na myśl o... A. Pyra Szkoła godna polecenia (1) Kurs robiłem 5 lat temu albo i wcześniej. W EL-CAR wykupiłem 8 - godzinny... Piotr Zadałam za pierwszym razem!!!!!!! (1) Zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem, bardzo dziękuję doskonałemu... Beata U.